Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească: ”Am renunțat doar la…”

Publicat: 23/06/2020 | 20:57

Gabriela Cristea a reușit să dea jos câteva kilograme bune. Prezentatoarea TV le-a dezvăluit fanilor cum a reușit să ajungă la silueta pe care o avea înainte de cele două nașteri.

După cele două nașteri, Gabriela Cristea și-a dorit să revină la silueta pe care o avea înainte. Prezentatoarea TV a adoptat un stil de viață sănătos și a reușit să dea jos câteva kilograme bune.

Vedeta le-a dezvăluit fanilor și secretul ei. Potrivit Gabrielei Cristea, ea a renunțat doar la făina albă și mănâncă dulciuri moderat, de două ori pe săptămână. (CITEȘTE ȘI: CUM A FUNCȚIONAT, TIMP DE 10 ANI, „LEGEA TĂCERII” LA EPISCOPIA HUȘILOR. „TOŢI AU ŞTIUT ÎN MARE CE SE PETRECE…”)

”Practic, mănânc aproape orice, am renunțat doar la făina albă și în rest, mănânc dulce de două ori pe săptămână doar că mănânc în cantități moderate și încerc să nu mă privez de nicio plăcere pe care o am, pentru că, de fapt, asta este toată treaba. În momentul în care începi să privezi organismul de diverse chestii apar frustrările și abandonezi ușor.

Câte kilograme am slăbit nu știu, pentru că nu m-am cântărit, pentru că refuz să mă mai cântăresc, pentru că dacă cântarul meu arată cam câte kg cred eu risc să mă rearunc în frigider. Și atunci prefer să nu știu câte kg, important este să mă simt eu confortabil și să văd că se subțiează talia”,  a declarat Gabriela Cristea pentru Antena Stars.

Gabriela Cristea revine pe sticlă

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane, cel mai probabil din toamnă. Vedeta a declarat că a primit o ofertă în acest sens, însă nu a vrut să dea prea multe detalii. (CITEȘTE ȘI: MIRELA VAIDA A SPUS ADEVĂRUL. EXISTĂ SAU NU UN CONFLICT ÎNTRE EA ȘI GABRIELA CRISTEA? „VREAU SĂ CLARIFIC UN LUCRU”)

”Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat.

Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.

Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă”, a mărturisit Gabriela Cristea, potrivit clik.ro.