Cum a reușit Fulgy să scape de păcate. Artistul mărturisește: „Iubirea m-a salvat!”

Publicat: 02/05/2021 | 10:20

După mai mult timp petrecut înafara luminii reflectoarelor, Fulgy și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a făcut dezvăluiri emoționante despre tranformarea pe care a trăit-o în ultima perioadă.

Dacă pe vremuri rupea cluburile în două și petrecea non-stop, acum băiatul Clejanilor a găsit, așa cum zice el, liniștea pe care și-o dorea atât de mult.

Astfel, Fulgy a mărturisit public care a fost cel mai mare ajutor al său în „lupta” cu perioada grele și păcatele lui.

Citește și: Fulgy și Margherita s-au “cumințit”?! Cum îi “monitorizează” Ioniță din Clejani pe “cei mici” la restaurant

„Înainte nu credeam cu adevărat în Dumnezeu. Cum am ajuns să ies din răul ăsta? Mi s-a arătat răul pe bune, l-am simțit și așa mi-am dat seama că există binele și am decis să arăt binele.

Iubirea m-a salvat. M-am gândit că nu e bine să par în viața oamenilor un lăudăros, un gandoman și cum se mai interpretează stilul meu viață. Nu vreau gânduri rele, pentru că mai există și oameni răi pe pământul ăsta, nu doar oameni buni”, a spus Fulgy la Antena Stars.

Ce sfat le-a dat oamenilor care au probleme

Parcă în pielea altui om, Fulgy i-a sfătuit pe oameni să fie recunoscători lui Dumnezeu pentru viețile lor.

„Ca să ajung în punctul în care sunt astăzi am văzut răul. Dacă nu consideri că ai viața pe care o meriți, înseamnă că așteptările tale sunt prea mari, iar Dumnezeu ți-a oferit prezentul ăla de care și ar fi trebui să-I fii recunoscător, pentru că pământul e o vibrație.

Trebuie să crezi în Dumnezeu, să ai smerenie, pentru că mândria e cel mai mare păcat. (…) Trebuie să ai răbdare, fiecare om are un dar. (…) Părerea mea e că banii sunt doar o unealtă.

Îi folosești și cam atât, sunt doar niște hârtii. Ca să ai succes în viață nu pui nimic mai presus de Dumnezeu, iar când nu te descurci, cere-I ajutorul”, a continuat el.

Ce face Fulgy acum

Acum, Clejanilor și are o emisiune online. El a transmis că scopul proiectului său de pe YouTube este de a oferi fiecărui artist șansa de a-și arăta calitățile.

„Scopul acestui proiect este de a da șansa fiecărui artist să-și arate și calitățile cu adevărat de muzician într-un setup cu echipament profesional, 100% live. Calitățile de artist, opinia, dezbatere de subiecte, planuri de viitor, proiecte frumoase”, spune Fulgy de la Clejani despre emisiunea sa.

Nu rata: De necrezut! La ce vârstă fragedă și-a pierdut virginitatea Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani