Cum a reușit Emily Burghelea să țină secretul sarcinii. „La patru luni puteai să zici că sunt un pic balonată”

Publicat: 06/01/2021 | 23:32

Emily Burghelea a anunțat, zilele trecute, că este însărcinată pentru prima oară și de-abia așteaptă să devină mămică. Deși are numai 22 de ani, fosta asistentă TV de la „Acces Direct” se declară pregătită pentru marea întâlnire cu bebelușul său, care se pare că îi cam cere… lucruri! CANCAN.RO a aflat, „direct de la sursă”, cum a reușit Emily Burghelea să țină, vreme de șapte luni, secretul sarcinii.

Emily Burghelea n-a mai rezistat tentației și, animată de poftele de graviduță, s-a oprit direct la o cunoscută șaormerie din București.

Îmbrăcată lejer, într-o rochiță tricotată de culoare gri, bocanci în picioare și o geacă potrivită pentru vreme, cu masca de protecție, Emily a coborât mândră tare din mașină, cu burtica la înaintare și și-a cumpărat o șaorma. Pentru că bebelușul nu ar mai fi avut răbdare ca mămica lui să ajungă acasă, Emily a „devorat” șaorma chiar în parcare, în mașină.

Emily Burghelea, însărcinată. Fosta asistentă TV a poftit la șaorma

(NU RATA: EMILY BURGHELEA A DIVULGAT SECRETUL IUBITULUI, DUPĂ CE ȘI-A VIZITAT SOCRII: ”AM FOST PRIMA FATĂ! CA-N POVEȘTI!”)

Printre îmbucături, Emily ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, cum decurge sarcina, ce pofte are, dar și cum se simte că va deveni mămică.

„Era să mă dau de gol la Revelionul celor de la Kanal D”

„Actele și talonul mașinii! Am venit la shaorma corespunzătoare. Au început poftele, nu se întâmplă des, dar iată că se mai întâmplă. Eu nu mănânc așa ceva decât luni, marți, miercuri, joi și maxim vineri. Dar dacă copilul vrea, nu am ce să fac”, a spus Emily, cu zâmbetul pe buze, în timp ce mânca din shaorma.

„Lucrurile decurg foarte bine, nu am avut probleme, nu am avut grețuri, nu știu cu cine o semăna…Tatăl abia așteaptă să schimbe scutece. Cred că trebuie să luăm lucrurile așa cum vin. Cu cât îți faci mai multe griji, cu atât stresul este mai mare. 

Nașa este pe Instagramul meu de dinainte de logodnă, este o fată frumoasă, drăguță. Nașul este un tip la fel de frumos, se potrivesc foarte bine. Sexul copilului vrem să-l aflăm într-un mod inedit, o să ne vopsim mașina roz sau albastru, în funcție de ce o să avem.

Burtica mea nu a fost foarte mare de la început. Eu la 4 luni filmam un clip cu Costi Ioniță, nu se vedea nimic, maxim că eram balonată. Era să mă dau de gol la Revelionul celor de la Kanal D, am purtat o rochie roșie, mulată”, a spus Emily, zâmbind.

Emily Burghelea a mâncat șaorma în mașină

Ce nume va purta bebelușul lui Emily Burghelea

Întrebată de reporterul nostru ce nume va purta bebelușul său, Emily a spus că ea și Andrei s-au gândit la câteva variante, însă vor decide acest lucru în momentul în care vor afla dacă au fetiță sau băiețel.

„Avem câteva nume la care ne-am gândit, dar se zice că atunci când naști ești sigur de nume. O să fie surpriză. Am o sarcină ușoară, fac tot ce făceam înainte. Au aflat și părinții noștri, toată lumea a fost emoționată. Eu sunt prima fată pe care Andrei a adus-o acasă. Îmi venea să plâng, îmi dădeam lacrimile. Le-a plăcut de mine, ce să zic. Cică aș fi o noră bună…

Am o soacră tânără, fresh. De când sunt gravidă, îmi face toate poftele. E drăguț să fii însărcinată. I-am zis drept în față că sunt însărcinată. A fost șocat prima dată, noi ne doream mult să facem un copil”, a mai spus Emily Burghelea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: CE MESAJ A PRIMIT EMILY BURGHELEA DE LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII, DUPĂ CE A FOST DIAGNOSTICATĂ POZITIV CU NOUL CORONAVIRUS)

De ce a ascuns Emily Burghelea sarcina timp de 7 luni

Frumoasa Emily Burghelea este însărcinată pentru prima dată și nu-și mai încape în piele de fericire. Din cauza superstițiilor și a faptului că ea și iubitul său cred foarte mult în „energii”, blondina a preferat să țină sarcina ascunsă până când a simțit că totul este safe și că poate împărtăși bucuria cu toată lumea.

În legătură cu motivul pentru care a ținut sarcina ascunsă, Emily Burghelea ne-a mărturisit, în exclusivitate, că a vrut cu orice preț ca bebelușul ei să fie ferit de energii negative și a considerat că trebuie să aștepte puțin până când va da vestea cea mare.

„Bebelușii sunt puri, firavi, au nevoie de protecție, iar anunțul acesta implică o mare încărcătură energetică. Am vrut să protejez copilașul măcar în primele luni. Acum este suficient de mare”, a spus Emily.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.