Cum a reușit Cristina Joia să treacă peste traumele lăsate de bătaia primită: „ Am fost absolut șocată”

Publicat: 12/12/2020 | 15:03

Cristina Joia, , designerul emisiunii „Visuri la cheie”, a apărut pentru prima dată la TV, după ce în urmă cu câteva săptămâni a fost bătută de o femeie într-un supermarket.

Vedeta ProTV a fost invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea” și a rememorat clipele dificile pe care le-a depășit cu bine datorită faptului că a fost susținută.

Citește și: Designerul „Visuri la cheie” rememorează coșmarul. ”Ți-arăt eu cine-i șmechera!”+ ”Mi-au legat mâinile, simțeam că mă sufoc!”

„Sunt cât se poate de bine în situația dată și profit de ocazia asta să mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au trimis mesaje de încurajare. Am fost absolut șocată de numărul lor. Abia când am ieșit din spital am realizat cât de mulți oameni au ținut să rupă 2-3 minute din timpul lor ca să-mi trimită un mesaj”, a spus Cristina Joia.

Agresoarea este arestată la domiciul

Procurorii  au terminat ancheta, au întocmit rechizitoriul, iar dosarul va ajunge pe masa magistraților de la Judecătoria Sectorului 4. Judecătorii trebuie să aprecieze dacă femeia care a atacat-o pe Cristina Joia, acum mai bine de o lună, se face vinovată de comiterea faptei penale, iar dacă vor ajunge la această concluzie, riscă chiar și cinci ani de închisoare. Între timp, agresoare se află în arest la domiciliu.

Nu rata: Cristina Joia, de la ”Visuri la cheie”, lovită de vecinul ei cu pumnul în ficat: ”Își bătea soția!”