Cum a reuşit Andra să slăbească 15 kilograme! „Nu ţin un regim draconic propriu-zis ”

Publicat: 17/02/2020 | 16:52

Andra este una dintre cântărețele foarte apreciate din România. Artista are o prezență scenică deosebită și mereu încearcă să apară în fața fanilor în cea mai bună formă a sa. Recent, a slăbit 15 kilograme și este foarte mulțumită de felul în care arată.

De-a lungul timpului, Andra a avut câteva probleme cu kilogramele în plus. S-a confruntat cu fluctuații de greutate, însă în prezent pare că a descoperit rețeta minune, pentru a se menține în formă. (CITEȘTE ȘI: ANDRA, UN NOU PROIECT ALĂTURI DE ADRIAN NARTEA DIN SERIALUL „VLAD”)

Andra a reușit să gestioneze singură întrega situație și nu a apelat la specialiști sau diete drastice. Artista și-a făcut un program fix, cu mai multe mese pe zi, ce conțin proteine slabe. (VEZI ȘI: ANDRA MĂRUȚĂ, GAFA ANULUI ÎN CULISE LA ROMÂNII AU TALENT. DIN GREȘEALĂ, PRO TV NU A ȘTERS IMAGINILE ȘI AU APĂRUT LA TV)

 „Pe mine metabolismul mă sprijină dintotdeauna”

Pentru micul-dejun alege cerealele integrale sau legume cu brânză, la prânz mănâncă piept de pui la grătar, însoțit de o salată sau o supă, iar seara are grijă să nu mai mănânce nimic după ora 18. Această dietă a acompaniat-o și cu puțin sport, iar rezultatele s-au văzut imediat.

 „Pe mine metabolismul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraş greu şi atunci când totuşi pun ceva kilograme, reuşesc să scap de ele printr-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoinţă decât eforturi chinuitoare. Repet, doar am supravegheat un pic meniul şi stilul de viaţă, nimic altceva. Cât despre dietă, nu intră în principiile mele, adică nu ţin un regim draconic propriu-zis, doar mă supraveghez, am grijă, măcar din când în când, ce mănânc. Acesta este şi principiul Andrei. Noi nu ne înfometăm, preferăm să luăm măsuri cât încă nu e prea târziu. Să zicem că trăim sănătos, ne mişcăm destul, prin natura meseriilor noastre, plus că mâncăm multe sortimente mediteraneene”, a declarat Andra într-un interviu.