Cum a reacționat Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, atunci când a aflat că părinții ei divorțează. Prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri emoționante

Publicat: 19/06/2021 | 19:44

Andrea Marin și Ștefan Bănică au format unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Poate de aceea vestea divorțului a șocat pe toată lumea, dar mai ales, așa cum era de așteptat, pe fiica lor. Prezentatoarea TV a dezvăluit faptul că, la vremea aceea, Violeta, fiica lor, a avut o reacție total neașteptată. 

„Zâna” a povestit în cadrul unui interviu faptul că Violeta, rodul iubirii dintre ea și Ștefan Bănică, a emoționat-o foarte tare în momentul în care a aflat că ei doi se vor despărți. Potrivit declarațiilor emoționante făcute de Andreea Marin, în momentul în care Violeta a aflat de divorțul părinților ei, micuța a ținut să o liniștească pe mama ei și să-i spună că va fi bine și va fi de acord cu orice alt partener va alege în locul tatălui ei.

Mi-a spus „Mami, tu să nu-ți faci griji pentru mine, pentru că eu nu am nicio problemă! Eu vreau să te văd pe tine fericită! Și va fi un șir de bărbați la ușa ta, care te vor aprecia pentru ceea ce ești!”. Aici m-a sensibilizat foarte tare, recunosc! „Te vor aprecia pentru ceea ce ești tu, Mami!”.

Prin asta mi-a arătat că ea mă vede așa cum sunt, în esența mea. Și eu i-am replicat: „Mami, te rog frumos, acum nu-mi e gândul la asta! Nu mai vreau să mă gândesc, sunt toată numai a ta!”. Moment la care ea mi-a răspuns… „Mami, te rog frumos! Dacă e drăguț, și mie o să-mi placă!”.

Deci a fost foarte simpatică! A întors așa… într-o normalitate, totul! Pentru că e firesc – tu, ca părinte, îți faci probleme pentru felul în care gândește sau simte copilul tău. E normal să fie așa!”, a declarat Andreea Marin în cadrul unei emisiuni.

CITEȘTE ȘI CE BĂRBAT CELEBRU A REFUZAT ANDREEA MARIN. I-A FĂCUT AVANSURI, DAR NU A FOST PE PLACUL EI: „MIZERIILE NU FAC BINE NIMĂNUI”

Andreea Marin: „Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți

Cu toate că a înțeles situația în care se aflau părinții ei, Violeta a pus o întrebare prin care i-a semnalat vedetei cum se simte privind divorțul acestora. Și, iată că, deși, inițial, a crezut că părinții ei nu vor mai fi niciodată împreună, atât Andreea Marin, cât și Ștefan Bănică fac în așa fel încât acel „niciodată” să nu fie real.

„Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals.

Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea. Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână așa.

Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți”, a mai dezvăluit prezentatoarea TV.

VEZI ȘI ȘTEFAN BĂNICĂ JR, AMINTIRI EMOȚIONANTE DESPRE PRIMA EXPERIENȚĂ PE SCENĂ ALĂTURI DE TATĂL LUI, LA CINCI ANI

Sursă foto: instagram.com