Cum a reacţionat soţia lui Sonny Flame, după ce a văzut imaginile indecente cu Elena Ionescu, de la Survivor: „Sper să…”

Publicat: 31/03/2020 | 14:38

Sonny Flame este unul dintre cei mai recenți concurenți intrați în competiția „Survivor România”. Artistul a plecat în Dominicană pentru a-și testa limitele. Acesta face parte din echipa Faimoșilor și a reușit să intre în atenția publicului datorită apropierii de Elena Ionescu.

Sonny Flame este căsătorit cu Lena Preda. Cei doi se bucură de o căsnicie frumoasă și o familie perfectă, întregită de o fetiță ce le animă zilele. Deși este angajat într-o relație serioasă, artistul s-a apropiat mult de Elena Ionescu. Cei doi Faimoși petrec mult timp unul cu altul și chiar au dormit împreună. (CITEȘTE ȘI:  ELENA IONESCU ȘI SONNY FLAME, NOUL CUPLU DE LA SURVIVOR ROMÂNIA? CEI DOI ȘI-AU PETRECUT NOAPTEA ÎMPREUNĂ)

Aceste lucru a uimit pe toată lumea și a stârnit reacții controversate printre fanii emisiunii. Însă soţia lui Sonny Flame, îl susţine necondiţionat și nu s-a arătat deloc deranjată de imaginile cu cei doi. Se pare că are încredere în soțul ei, iar apropierea de Elena Ionescu nu a afectat-o. (VEZI ȘI: E OFICIAL! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU EMISIUNEA “SURVIVOR ROMÂNIA” ÎN PANDEMIE DE CORONAVIRUS. ANUNȚUL FĂCUT DE KANAL D)

Chiar mai mult, Lena a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie din vacanţa în care a fost cu soţul şi fetiţa lor și a însoțit-o de textul „Dor de vacanță și de tot ce credeam că ni se cuvine. Sper să trecem cu bine de această încercare, să învățăm să fim mai buni și mai îngăduitori unii cu alții”, a scris Lena pe Instagram.

Lena și-a arătat susținerea față de soțul ei și a mai publicat și o serie de Instastory cu Sonny din timpul jocurilor din competiţia. Se pare că relația dintre cei doi este una puternică și nu se poate distruge așa ușor.