Cum a reacționat Simona Trașcă după ce Daniela Crudu a postat azi prima poză după bătaia încasată de la iubitul croat

Publicat: 16/02/2020 | 14:06

După ce a fost bătută de iubitul ei croat, Daniela Crudu a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Universitar din București, iar vedeta s-a aflat și se află în centrul atenției. Agresiunea la care a fost supusă a generat discuții aprinse în mediul online și a ridicat multe semne de întrebare, cu atât mai mult cu cât Cruduța nu a dorit să depună plângere împotriva lui Seco Dubravko.

Croatul a spus, la un moment dat, că așteaptă să fie sunat de Daniela Crudu în cazul în care aceasta nu se simte ”bine”, iar internauții i-au luat partea vedetei, criticând-o, totuși, pentru că s-a abținut de la a face plângere împotriva partenerului de viață. Astăzi, bruneta a postat în mediul online o fotografie în care apare ținând în mână un cuțit, însă scena se petrece în bucătărie, iar Cruduța oferă imaginea unei ”femei de casă”.

Printre cei care au accesat pagina de socializare și a dat LIKE fotografiei Danielei Crudu s-a numărat și prietena sa, Simona Trașcă. Aceasta, acum câteva zile, a declarat că – din punctul ei de vedere – nu trebuie să depui plângere împotriva bărbatului pe care îl iubești. Te poți despărți de el, evident, dar nu depui plângere la poliție.

Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui. Eu una nu aş face plângere, dar l-aş părăsi. Asta aş face”, a declarat Simona Traşcă după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat.