Cum a reacționat Selly când a auzit că Dorian Popa își schimbă numele

Publicat: 08/01/2021 | 10:25

Cu ocazia împlinirii a patru ani de activitate în mediul online, Dorian Popa a spus „Da” unei provocări venite din partea unui fan de-al său. Artistul a decis să-și schimbe numele din buletin, iar Selly a reacționat pe loc.

Dorian Popa nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să0i fac pe plac admiratorului său. Așa că a luat o decizie uluitoare. Artistul a hotărât să aibă și un al doilea prenume. Cum toată lumea îl știe pentru celebra replică ”Hâtz”, aceasta va apărea în noul buletin al lui Dorian Popa, alb pe negru.

Iubita și mama lui nu sunt obișnuiți cu excentricitatea lui, dar… se pare că nu au încotro și vor fi nevoite să accepte decizia ieșită din comun, pe care a luat-o Dorian.

”Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: „când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume.

Lumea mă ştie de Hâtz. Adică, nu ar fi ceva ieşit din comun. Copiii mi-au spus: „păi bine, dacă sărbătoreşti şi 2 milioane de subscriberi pe care îi vei împlini în curând şi 4 ani de Youtube, de ce nu mai faci challenge? Uite, îţi propun challenge-ul buletinului”.

Şi nu înţelegeam ce vrea să zică. De fapt, el nu se referea la schimbarea numelui, cât la adăugarea numelui Hâtz în buletin. (…) Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de Youtube, să mi se îndeplinească această dorinţă, care, repet, este conformă cu legea,  a spus Dorian Popa la Antena Stars.

Fanii au reacționat pe loc! Unii s-au amuzat teribil, alții au rămas uimiți de decizia radicală pe care a luat-o Dorian. La rândul său, Selly, a fost uluit de fapta prietenului său și și-a arătat indignarea pe Instagram. (CITEȘTE ȘI: DORIAN POPA ȘI-A TRANSFORMAT BOLIDUL ÎN SANIA LUI MOȘ CRĂCIUN. PÂNĂ ȘI POLIȚIȘTII L-AU OPRIT SĂ-ȘI FACĂ POZE)

”Băăă, @eusuntdorian nu ești sănătos”, a scris Selly pe pagina sa de Instagram.