Cum a reacționat Petre Roman când a aflat că fiica lui divorțează

Publicat: 05/01/2021 | 16:31

Oana Roman și Marius Elisei divorțează după o căsnicie de șase ani. Petre Roman nu s-a împăcat ușor cu ideea că fiica lui va rămâne singură cu un copil și a intervenit să îi împace.

Oana Roman a declarat că fostul premier a încercat să o ajute să-și salveze căsnicia, însă ea nu și-a dorit acest lucru. Petre Roman s-a oferit chiar să vorbească cu Marius Elisei pentru a ajunge la un consens.

„M-a întrebat doar «Pot să te ajut cu ceva? Vrei să încerc să am eu o discuție» și i-am spus «Tată, nu cred că e cazul ca tu să încerci să îmi rezolvi mie problemele personale. Sunt unii oameni care recurg la chestia asta, dar nu este cazul să intervii». Trebuie până la urmă singură să îmi rezolv problemele. Dar el m-a tot sunat, m-a tot întrebat dacă e totul OK”,a spus Oana Roman. (CITEȘTE ȘI: Oana Roman și Marius Elisei, despărțire cu scântei! Fostul partener refuză să mai vorbească cu ea. Ce le-a mărturisit fanilor)

Petre Roman a vrut să îi împace pe Oana și Marius

De ce s-a ajuns la divorț

La emisiunea „Trăiri și sentimente alături de Andreea Mantea”, Oana Roman a izbucnit în lacrimi când a venit vorba despre despărțirea de soțul ei.

„Mama trebuie să stea cu mine pentru că nu mai putea să stea singură. Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă. Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei. Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare. La un moment se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Si atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni”, a mărturisit Oana Roman. (VEZI ȘI: Oana Roman a renunțat la verighetă, după despărțirea de Marius Elisei. Vedeta va pleca din România: “Propunere de participare la o emisiune concurs celebră”)

Marius Elisei ar fi plecat de acasă pentru o altă femeie

Lipsa respectului i-a înstrăinat

Oana Roman a mai mărturisit că despărțirea dintre ea și Marius Elisei este inevitabilă.

Au fost multe discuții de-a lungul timpului. Pe undeva s-a umplut și s-a depășit limita. Pasiune și iubire ca la început nu mai e, după niște ani. Importantă e prietenia, complicitatea, respectul. Când se duc astea e problema. Se rupe nu când nu mai e pasiune, se rupe când nu mai e baza, fondul. Și cred că într-o relație contează mai mult decât orice. La început e pasiune, dar fundamentul e ăsta. Știu multe cupluri care nu o pasiune din aia nebună, dar se iubesc în sensul că sunt acolo și asta contează foarte mult. Când crezi că doar pasiunea și doar distracția contează, e o problemă. Când ai discuții în ce privesc încrederea și prietenia, acolo e o problemă.”, a mai spus Oana Roman. (VEZI ȘI: Oana Roman, mesaj cu subînțeles pentru Marius Elisei! Vedeta a intrat în 2021 dezamăgită de peroanele dragi)

Marius Elisei ar fi părăsit-o pentru o altă femeie „înstărită”

Există zvonuri conform cărora Marius Elisei și-ar fi găsit o altă parteneră cu care s-ar fi mutat deja, fiind extrem de îndrăgostit și părăsindu-și familia pentru femeia respectivă.

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a explicat Oana Roman.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.