Cum a reacționat Petre Roman, atunci când a aflat de divorțul Oanei Roman de Marius Elisei

Publicat: 06/01/2021 | 16:25

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Deși nu are o relație prea apropiată cu tatăl său, vedeta a mărturisit că, totuși, Petre Roman i-a arătat suportul său în această perioadă dificilă pe care o traversează. 

Petre Roman a avut o reacție neașteptată atunci când a auzit că fiica lui, Oana Roman, s-a despărțit de Marius Elisei. Vedeta a povestit care a fost reacția tatălui său și cum a primit acesta vestea despărțirii sale de soțul ei.

„M-a întrebat doar „Pot să te ajut cu ceva? Vrei să încerc să am eu o discuție?” și i-am spus „Tată, nu cred că e cazul ca tu să încerci să îmi rezolvi mie problemele personale. Sunt unii oameni care recurg la chestia asta, dar nu este cazul să intervii”. Trebuie până la urmă singură să îmi rezolv problemele. Dar el m-a tot sunat, m-a tot întrebat dacă e totul OK”, a declarat Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei și-au spus „adio” după 6 ani de mariaj

După 6 ani de căsnicie, Oana Roman și Marius Elisei și-au spus „adio”. Cei doi au ales să se despartă din cauza unor probleme ce nu au mai putut fi rezolvate, după cum chiar Oana Roman a povestit.

„Mama trebuie să stea cu mine pentru că nu mai putea să stea singură. Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă. Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei.

Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare. La un moment se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Si atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni.

Au fost multe discuții de-a lungul timpului. Pe undeva s-a umplut și s-a depășit limita. Pasiune și iubire ca la început nu mai e, după niște ani. Importantă e prietenia, complicitatea, respectul. Când se duc astea e problema. Se rupe nu când nu mai e pasiune, se rupe când nu mai e baza, fondul. Și cred că într-o relație contează mai mult decât orice. La început e pasiune, dar fundamentul e ăsta. Știu multe cupluri care nu o pasiune din aia nebună, dar se iubesc în sensul că sunt acolo și asta contează foarte mult. Când crezi că doar pasiunea și doar distracția contează, e o problemă”, a mai spus Oana Roman, la „Trăiri și sentimente alături de Andreea Mantea”.