Cum a reacționat Oana Zăvoranu când a văzut că toate vedetele pe care le-a criticat o dau în judecată

Publicat: 14/12/2020 | 20:14

Oana Zăvoranu a reacționat pe pagina sa de socializare, după ce vedetele din online au anunțat că o vor da în judecată pentru criticile și jignirile aduse în ultimele săptămâni.

„Funcționați doar în gloată. Eu sunt singură și asumată. Așa, să nu-mi pronunțați numele că mi-l murdăriți.”, și-a început Oana Zăvoranul discursul pe Instagram.

Imediat după, a urmat o serie de comentarii la adresa fiecarei vedete din online care a postat mesajul la adresa Oanei Zăvoranu, prin care anunță public că vor acționa pe cale legală pentru a-i cere socoteală actriței.

Prima luată la rost a fost iubita lui Alex Pițurcă, Cristina Ich: „Tu ești conducătoarea turmei sau cum? Sincer, am să mă ocup în limita timpului disponibil și de tine, deși, sincer, ești plictisitoare și bășită”.

La adresa Adelinei Pestrițu, Oana a spus: „Nu a avut Virgilică bani de un avocat și pentru tine? V-a luat la grămadă?”

A urmat influencerița Alina Ceușan, căreia Oana Zăvoranu i-a pus porecla „Cenușă”: „Vreau notificare în english de la tine. I don`t speak Romanian, only English please.”.

Despre Oana Roman, una dintre cele mai criticate vedete din „lista” ei, Oana Zăvoranu scrie: „Peppa, tu sigur vrei să faci bani de pe urma mea să îți iei câtă pizza poți.”

Nici Anda Adam nu a „scăpat” fără un comentariu din partea actriței: „Andule, tu ești bărbatul gloatei, am înțeles… bravo, co**e, fii bărbat!”

CITEȘTE ȘI: Cum s-au împăcat Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu după ce și-au aruncat vorbe grele. „Am întrebat-o dacă e sigură că vrea o tăvăleală gravă cu mine”

Nu renunță la „războiul” cu influencerițele

Mai departe, Oana Zăvoranu a concluzionat acid, spunând că își continuă „misiunea” de a „demasca” influencerii din România.

„Voiam să vă anunț că merg mai departe cu motoarele turate în lupta mea pentru adevăr și demascarea tuturor gloatelor care vă prostesc și vă iau banii la mișto pe ace, brice și carice. Bufeurile lor mă amuză și mă fac și mai vehementă în a-mi exercita dreptul la libera exprimare a adevărului față de oamenii care mă iubesc și mă apreciază pentru caracterul meu puternic și de neînduplecat.”, a scris Oana Zăvoranu luni seară pe Instagram.

„Tinerii sunt influențați de către cine? Să fim serioși, să ne revenim și să nu ne mai ascundem după degete. Tote astea nu sunt modele pentru nimeni. Știu. e panică mare că, odată cu demersul meu, încep oamenii să deschidă ochii și să se gândească mai bine pe ce vor să dea banii, pe cine iau ca model sau cât de legală e publicitatea lor mascată.”, a mai spus actrița.

„Am și eu avocați, nu e problemă”

„Hai că am și eu avocați, nu e problemă.. Când, vreodată, s-a speriat Oana Zăvoranu de muște care bâzâie sau lege? Eu am dus războaie mult mai grele pentru că adevărul m-a urmat în tot. Am ieșit mereu victorioasă.”, a mai adăugat Oana.

Influencerițele au anunțat că sunt pregătite de „atac”

Luni seară, Alina Ceușan, Cristina Ich, Adelina Pestrițu, Oana Roman și Anda Adam au anunțat că o dau în judecată pe Oana Zăvornu, publicând, fiecare în parte, mesajul din imaginea de mai jos.