Cum a reacționat Nelson Mondialul după ce a văzut filmele pentru adulți cu Bianca de la Puterea Dragostei: ”Arunc toate lingurile. M-a spurcat!”

Publicat: 17/02/2020 | 09:49

În spațiul online au început să circule imagini în care apare Bianca de la Puterea Dragostei. Fosta iubită a fiului lui Nelson Mondialul a făcut videochat, iar rețele de socializare au fost ”bombardate” cu astfel de imagini. Dar nu numai atât. Bianca apare și în câteva filmulețe pentru adulți, iar Nelson a fost luat prin surprindere și a reacționat.

Ne-am fi imaginat că nimic nu îl poate suprinde pe Nelson, el fiind acela care oferă tot felul de surprize audio și vizuale celor care îi urmăresc canalul de YouTube. Nelson Mondialul nu se ferește să comenteze pe marginea unor subiecte diverse, iar Bianca de la Puterea Dragostei a devenit una dintre țintele sale. Nelson și-a pus mâinile în cap după ce a văzut imaginile cu fosta iubită a lui Livian și a chemat-o, de urgență, pe soția sa, Liana.

„Liană, vino aici! Îi dă m***. Să mor de vă mint. Vă amintiți când a zis în emisiune am zis către Liana , a spus Nelson, explicând imaginile pe care le-a văzut.

Nelson i-a trimis un videoclip și fiului său, conform wowbiz.ro, apoi s-a pus în genunchi și a rostit ”Tatăl nostru”.  „Lobo, îți trimit acum un clip”, a spus Nelson, iar apoi a continuat:  „Îți mulțumesc, Doamne, cine a postat clipulețele, dă-i sănătate și fericire la tot neamul. Toate lingurile și furculițele le arunc, m-o spurcat!”.