Cum a reacționat Monica Gabor după ce George Burcea a postat o poză cu Clara, fiica lui cu Andreea Bălan

Publicat: 06/03/2020 | 16:49

În urmă cu două zile, micuța Clara a împlinit un anișor. George Burcea a publicat o fotografie cu fetița lui, iar Monica Gabor a reacționat imediat.

4 martie, 2019. Andreea Bălan avea să devină mămică pentru a doua oară. Artista a dus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, căreia i-a pus numele Clara Maria. Atât ea cât și soțul ei au fost în culmea fericirii atunci când familia lor s-a întregit. A urmat apoi o perioadă dificilă, deoarece după naștere Andreea Bălan a suferit un stop cardiac în urma unei embolii cu lichid amniotic.

Situația a fost însă gestionată cu profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Acum, la un an de la eveniment, atât artista cât și George Burcea au publicat pe conturile lor de socializare fotografii cu mezina familiei și au transmis mesaje emoționante, de ziua Clarei. (CITEȘTE ȘI: EA ESTE AMANTA LUI GEORGE BURCEA?! SOȚUL ANDREEI BĂLAN, FOTOGRAFIAT CU O „BOMBĂ-SEXY” DIN SHOWBIZ)

”Lãpticul meu nr II are 1 an de sunculitã, lãptic si zâmbete ❤️????
Clãrita scãrita????”, a scris George Burcea pe Instagram.

Iar fanii au reacționat pe loc. Printre cei care au apreciat postarea făcută de soțul Andreei Bălan s-a numărat și Monica Gabor.

Monica Gabor a apreciat postarea făcută de George Burcea

George Burcea a răbufnit după ce Andreea Bălan a făcut declarații la TV

Vestea rupturii dintre Andreea Bălan și George Burcea a căzut ca un trăsnet. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să ajungă la divorț. Fanii au așteptat cu sufletul la gură o reacție din partea Andreei Bălan, iar după ce a confirmat despărțirea de tatăl copiilor ei pe conturile de socializare, artista a apărut și la TV.

George Burcea nu a mai stat pe gânduri și a răbufnit, după ce a văzut declarațiile făcute de soția lui. Actorul a mărturisit că Andreea Bălan nu l-a susținut și nu a crezut în proiectele lui. Acesta a fost și unul dintre motivele care ar fi dus la despărțire. (CITEȘTE ȘI: S-A AFLAT! CINE L-A DAT PE GEORGE BURCEA PE MÂNA POLIȚIEI: ”ERAM DE FAȚĂ CÂND S-A ÎNTÂMPLAT ACEST LUCRU”)

”Faptul că am inceput să scriu la carte nu m-a făcut să o iau razna ( cum au spus anumiti apropiati…) sau să-mi deschidă răni din trecut, ci mi-a dat o putere si mai mare să lupt pentru cauză si să transform această poveste intr-o forma de arta: – campanie- roman-piesă de teatru și film. Iubesc mult ceea ce fac si am nevoie de liniste și susținere morală de la cei din jur pentru a face lucruri cât mai bune… Si de sustinere morala aveam si la toate proiectele pe care le-am dezvoltat..sau macar sa nu mi se reproseze ( de sute de ori), ca investesc prost si ca ar trebui sa fac altceva…). 

Am încercat sã împart treburile în casã în asa fel încat sotia sã-si poata face treaba mereu, pentru cã un artist care este pe piatã de 20 de ani produce mult si niciodata nu poti compara cu cat poate produce un actor abia iesit din facultate…În acelasi timp, datoritã acestor întelegeri eu am putut sa fiu alaturi de familie, alãturi de teatru, film, iar când am prins oportunitatea, am investit proprii bani în proiecte în care am crezut. Si am fost singurul care a crezut in toate proiectele. Mereu”, a scris George Burcea.