Cum a reacționat Marius Elisei, după ce Oana Roman a plecat cu copilul în vacanță

Publicat: 10/01/2021 | 13:35

Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio la sfârșitul anului 2020. Cei doi au petrecut sărbătorile separate, iar acum fiecare își vede de viața lui. Fiica lui Petre Roman a plecat cu fetița la munte, iar încă soțul ei a avut o reacție ușor surprinzătoare.

Marius Elisei pare să nu sufere deloc după despărțirea de Oana Roman, mai ales că el a fost cel care și-a dorit ca totul să se încheie. Există zvonuri conform cărora fostul partener al Oanei s-ar fi mutat la presupusa lui amantă.

Acum, după ce Oana s-a postat în deplasare la munte, Marius nu s-a lăsat mai prejos, arătându-și, de asemenea, fericirea pe contul de socializare.

”Weekend superb să aveți… Vă pup”, a fost mesajul postat de fostul soț al Oanei Roman, semn că se simte mai bine ca niciodată.

În plus, din momentul în care s-au despărțit, Marius Elisei a tot postat pe rețelele de socializare fotografii cu el vesel, dar mai ales, însoțite de mesaje positive.

VEZI ȘI: Oana Roman a izbucnit în lacrimi! Adevăratele motive ce au dus la despărțirea de Marius Elisei. „S-a depășit limita”

Cum trece Izabela peste despărțirea părinților ei

”Iza e mare, face 7 ani. Ea a înțeles foarte bine. Oricum este mult mai matură decât un copil de vârsta ei în gândire și am discutat fiecare cu ea, a înțeles. I-am spus că poate o să fim mai prieteni și mai bine și mai fără tensiuni. Eu asta îmi doresc. Oricât de echilibrată este ea, evident că nu îi este simplu și are momente când vrea să fie cu noi amândoi și este normal. Noi am crescut-o singuri, nu am avut bone. A crescut doar cu noi doi, în permanență”,a declarat vedeta.