Cum a reacționat Mădălin Ionescu după ce Andreea Mantea a postat o fotografie decoltată rău. Au fost colegi la Kanal D, dar acum…

Publicat: 18/01/2020 | 15:40

Mădălin Ionescu și Andreea Mantea au format o echipă atunci când prezentau emisiunea ”Wowbiz” la Kanal D, iar ”gurile rele” au spus că acesta ar fi plecat chiar din cauza colegei de platou. S-a speculat destul de mult pe această ”despărțire” media, numai că timpul demonstrează cu totul altceva. 

Andreea Mantea a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie care a primit peste 30.ooo de like-uri, iar printre vizitatorii paginii s-a numărat și fostul coleg de platou, Mădălin Ionescu. Bineînțeles, și el a dat un mare like, demonstrând că – în ciuda tuturor zvonurilor – nimic nu este ceea ce pare a fi, iar relația dintre ei rămâne sub semnul respectului reciproc.

”???? ???????? Va pup tare si va doresc un weekend minunat!”, a scris Andreea Mantea în dreptul respectivei fotografii.

Andreea Mantea, un mare like din partea lui Mădălin Ionescu

Andreea Mantea: ”Mă bucur că cei de la Playboy m-au ales

Andreea Mantea a pozat în celebra revistă Playboy pe vremea când era reporter la KISS TV. Discutăm despre anul 2006, iar partenera ei de nebunii în pictorialul incendiar revista cu “iepurași” a fost fotomodelul de talie internațională Cecilia Miloiu. Ulterior, vedeta TV a fost singura playmate care a ajuns în America. Ea a fost aleasă de cei de la Playboy America să meargă să pozeze pentru calendarul Playboy Europa. Ședința foto a avut loc în locuinţa celebrului Hugh Hefner, fondatorul faimoasei reviste pentru bărbaţi.

“Sunt nerăbdătoare să ajung acolo. Mă bucur că cei de la Playboy m-au ales, cu atât mai mult cu cât nu sunt blondă. Ştiu că Hefner preferă blondele”, a declarat încântată, Andreea Mantea, la vremea respectivă, potrivit eva.ro.