Cum a reacționat Jador după ce a văzut decolteul adânc al lui Ruby: “Leșin”

Publicat: 17/04/2020 | 08:04

Cum a reacționat Jador după ce a văzut decolteul adânc al lui Ruby. Situația ”bizară” a avut loc pe Instagram, acolo unde Selly, Ruby și Jador au intrat în live.

Pe Instagram… Selly, Ruby și Jador au intrat în live. Cei trei artiști au discutat mai multe lucruri, interesante pentru fanii lor, însă… s-a putut observa și un detaliu care a stârnit amuzamentul tuturor.

În timpul live-ului, Jador nu-și putea lua ochii de la bustul generos al lui Ruby. Și pe bună dreptate! Artista și-a schimbat, recent, silicoanele pentru a treia oară și se mândrește acum cu o pereche de sâni ca-n reviste! Imediat, au apărut și fotografii amuzante, făcute de urmăritori, pe care le-a distribuit și Ruby, amuzată de situație. (CITEȘTE ȘI: MUZICA NU ESTE SINGURUL DOMENIU CARE ÎI ADUCE BANI LUI JADOR! DIN CE REUȘEȘTE MANELISTUL SĂ CÂȘTIGE MILIOANE ÎN CONTURI)

Jador, bulversat din cauza melodiei lui Viorel

Obișnuit să fie mereu pe locul 1 în trending, pe Youtube, Jador a rămas mască atunci când a văzut că Viorel, soțul Vulpiței, l-a detronat cu melodia pe care a lansat-o împreună cu Mariei Constantin. Manelistul a postat pe Instagram un video în care le spune fanilor săi că va lansa în numai câteva zile o piesă care va ajunge pe locul 1.

Însă, într-un final, a recunoscut că totul a fost o glumă și că de fapt el scoate melodii pentru fanii săi și nu pentru rivalii din industrie.

”Eu o dau așa, în glumă. Da, nu mi-a venit să cred când am văzut că Viorel e pe locul 1. Întâi Vulpița, acum el…Eu nu am nimic cu oamenii ăștia. Eu dacă scot o melodie, o fac pentru fanii mei și știu că va ajunge pe locul 1 în trending pentru că la mine așa era și înainte să apară Vulpița cu Viorel, eu mereu am ajuns în primele locuri de pe Youtube, dar prin munca mea. Și le mulțumesc fanilor care mă apreciază și care îmi ascultă piesele!

Îi apreciez pe Vulpița și Viorel pentru că știu că muncesc să-și depășească statutul și ăsta e lucru mare. Au ambiție, se vede. Lumea îi place, cumva. Fiecare om are publicul lui, eu cred doar că al meu e mai numeros. De-abia aștept să vedeți ce bombă de melodie o să lansez. Atunci să vă mai țineți cu toții, că vă arăt eu cum se face!” a spus Jador, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.