Cum a reacționat fiul Grațielei Duban după ce a văzut imaginile cu mama lui și Ghiță: Mămiucu, dacă tu plecai…”

Publicat: 04/03/2020 | 11:51

Momentul în care Grațiela Duban a văzut la Survivor filmulețul primit de acasă, în care Andrei Duban și fiul lor, Armin, îi transmit cele mai frumoase cuvinte a fost unul extrem de emoționat, însă cu toții ne aducem aminte de clipele tandre pe care Grațiela le-a petrecut în compania lui Ghiță, în competiția de la Kanal D. 

De-a lungul competiției Survivor, Grațiela Duban a fost surprinsă de mai multe ori în tandrețuri cu Ghiță. Cu toate acestea, Andrei Duban susține că nu a văzut nimic deplasat în gesturile soției sale, mai ales că cei doi sunt colegi de echipă și au făcut treabă bună împreună. Știe toată lumea că Grațiela și Duban au împreună un fiu de numai 8 ani pe nume Armin, care s-a dovedit a fi extrem de matur și de receptiv la tot ceea ce se întâmplă în concursul de la Kanal D.

Ei bine, și cum a reacționat copilul, atunci când a văzut imaginile cu mama lui și cu Ghiță? Nicicum, căci Armin a văzut-o mereu perfectă pe mama lui și, în competiție, o adevărată luptătoare. Așa că, cel mai probabil, Armin este mult prea mic pentru a crede că între mama lui și colegul său de echipă ar putea fi mai mult decât o relație de prietenie.

Mai mult, atât micuțul Armin, cât și Andrei Duban au declarat că sunt bucuroși că o pot vedea pe Grațiela și se simt extrem de mândri de performanța pe care aceasta a reușit să o facă, la Survivor România. Momentul în care Grațiela a primit filmulețul de acasă cu Duban și fiul lor a fost unul foarte emoționant, mai ales prin prisma faptului că băiețelul i-a transmis mamei sale cele mai frumoase cuvinte și încurajări.

„Mami, oh, cât te iubeeeesc! Am încredere în tine că vei câștiga orice! Orice îți dorești tu, tu vei câștiga! Până și acest joc de comunicare. Mămiucu, dacă tu plecai prima de la Survivor, tu erai o câștigătoare pentru mine, oricum!” i-a spus Armin, Grațielei.