Cum a reacționat fetița Simonei Gherghe azi-dimineață, după ce s-a uitat pe geam și a văzut zăpada

Publicat: 06/02/2020 | 11:53

Cum a reacționat fetița Simonei Gherghe azi-dimineață, după ce s-a uitat pe geam și a văzut zăpada. Fanii au fost topiți!

Simona Gherghe este o femeie îndeplinită pe toate planurile. Vedeta are o carieră de succes, un soț care o iubește necondiționat și doi copii care îi aduc bucurii în fiecare zi. Ana Georgia are deja doi ani și foarte multă energie, pe când Vlad abia descoperă lumea.

Azi-noapte, iarna și-a intrat în drepturi! Cam târziu, dar în forță! A nins în toată țara, iar cei mai bucuroși au fost copiii atunci când au văzut zăpada. Iar fetița Simonei Gherghe a fost surprinsă de mămica ei într-o ipostază emoționantă. Cu mânuțele lipite de geam, micuța Ana Georgia privea afară, fascinată de zăpada care s-a așternut. (CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE, CRITICATĂ DUR DE FANI: ”MI-A SPUS CĂ NU ȘTIU NIMIC, CĂ NU CITESC”)

”Momentul ala, de o candoare induiosatoare, cand Ana m-a intrebat daca vine Mos Craciun…❤️”, a scris Simona Gherghe în dreptul fotografiei cu fetița ei. Iar fanii au fost topiți când au văzut-o pe Ana și n-au contenit cu laudele.

Fetița Simonei Gherghe, fascinată de zăpadă

Simona Gherghe are doi copii cu soțul ei, Răzvan Săndulescu

La vârsta de 39 de ani, Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată. Fiica ei, Ana Georgia, a venit pe lume pe 23 mai 2017. Vedeta s-a căsătorit în luna aprilie a lui 2017 cu Răzvan Săndulescu, consultant politic. Simona Gherghe a fost prezentatoarea emisiunii “Acces Direct”. (VEZI ȘI: TOP 25 DE VEDETE CARE AU SPUS CE MEDIE AU AVUT LA BAC. CINE E PE LOCUL RUȘINOS! BIANCA DRĂGUȘANU, PESTE GABRIELA CRISTEA ȘI SIMONA GHERGHE)

Prezentatoarea TV l-a născut pe fiul său pe 9 mai 2019, iar acesta a fost numit Vlad Ioan. Micuţul a avut la naştere 2,370 kilograme şi a obţinut nota 10 din partea medicilor.