Cum a reacționat fetița din imagine după ce a primit cel mai urât cadou de la Moș Crăciun: doar o banană

Publicat: 25/12/2019 | 09:41

Moș Crăciun aduce copiilor cadouri felurite, iar aceștia îl așteaptă, în fiecare an, cu mare nerăbdare. Părinții fac tot posibilul pentru ca micuții și micuțele să se bucure din plin de această perioadă a anului, numai că există și unele excepții. Curios sau nu, ele devin… virale, iar internauții le apreciază la justa valoare.

Un filmuleț în care apare o fetiță – după ce aceasta a primit cadoul de la Moș Crăciun – a devenit viral și a strâns peste… 200.000 de vizualizări pe YouTube. Mama fetiței i-a oferit copilașului ”cel mai urât cadou” cu ocazia Crăciunului, o… banană. Atât și nimic mai mult. Reacția fetiței, însă, a surprins pe toată lumea, notează heart.co.uk, micuța fiind realmente entuziasmată de cadoul primit din partea mamei sale. A râs și a bătut din palme, deși toți cei care au vizionat respectiva filmare s-ar fi așteptat la cu totul altceva.

Dar iată că reacția unui copil este cu totul alta decât cea pe care ar fi avut-o un adult în fața unui asemenea ”dar” al lui Moș Crăciun.

I Tried Giving My Daughter The Worst Xmas Gift Ever & I Didn’t Expect This Reaction ????

Publicată de LGND pe Vineri, 20 decembrie 2019