Cum a reacționat Delia după ce l-a văzut pe Mihai Bendeac pregătindu-se pentru iUmor. Actorul a rămas fără cuvinte

Publicat: 29/03/2020 | 12:43

Pandemia de coronavirus a trimis și vedetele în izolare, iar din această cauză intervin momente în care acestea postează imagini hazlii în centrul cărora se s-au aflat, de-a lungul timpului, parteneri de emisiune. Este și cazul Deliei, care a ”urcat” pe TikTok un scurt videoclip în care Mihai Bendeac este luat pe nepregătite.

Aplicația TikTok este folosită pentru a crea videoclipuri scurte de mai multe genuri. A fost lansată în 2017 pentru țările din afara Chinei și este populară în foarte multe țări, printre care, firește, și România. Iar filmulețele sunt, în majoritatea cazurilor, savuroase.

Dar Mihai Bendeac fără replică? Trebuie să recunoaștem că astfel de momente sunt rare atunci când îl aduci în discuție pe Bendeac. De regulă, el este cel care are ”replica la purtător”, de fiecare dată, numai că acum i s-a înfundat. Actorul era pregătit pentru emisiune, aflându-se la machiaj, iar Delia a întredeschis ușa și, pur și simplu, nu și-a mai putut stăpâni râsul. Întorcându-se către ea și înregistrând reacția artistei, Mihai Bendeac a rămas, pur și simplu, fără cuvinte, iar privirea pe care i-a trimis-o Deliei spune totul.

(CITEȘTE ȘI: MIHAI BENDEAC DESFIINȚEAZĂ ROMÂNII AU TALENT: „E UN C***T REGIZAT”. CE DETALIU A OBSERVAT STARUL ANTENA 1 LA SHOW-UL DE LA PRO TV)

Mihai Bendeac: ”Te aștept de două zile ca pe un cireș copt”

Sezonul 8, iUmor. Aceeași atmosferă care stârnește hohote de râs. ”Viața conține și asta”, spune Mihai Bendeac”Îmi cer iertare că n-o să vorbesc acum”, spune actorul cu lacrimi în ochi, apoi urmează o scurt intro al noului sezon al emisiunii. În cabina juraților, Delia Matache poartă o mască medicală ”anti-răceală” pentru a se proteja de viruși. ”Eu trebuie să am o discuție cu tine”, spune Mihai Bendeac. ”Vorbim despre coronavirus?”, vine replica Deliei. ”Imediat vorbim”, se implică Bendeac, ”te aștept de două zile ca pe un cireș copt. Ai fost în Asia trei săptămâni, au fost trei cazuri acolo unde ai fost tu. În orașul respectiv. Dacă ăla a tușit așa și a venit un vânt… Dacă tot Singaporele e mort, c-a tușit ăla, tu – dacă ești infectată cu coronavirus – tu nu știi. Pentru că simptomele apar după două săptămâni. Tu stai cu noi, eu mă duc acasă, deși acasă nu îmbolnăvesc pe nimeni, dar omul ăsta îmbolnăvește o nevastă, un copil”, a conchis Mihai Bendeac în timp ce Delia Matache încerca să îi explice faptul că nu este ”virusată”.

(VEZI ȘI AICI: MIHAI BENDEAC, DECLARAŢII DRAMATICE DESPRE CARIERA ÎN ACTORIE, DAR ŞI DESPRE VIAŢA SA INTIMĂ: “SUNT DISPERAT! ESTE PENTRU PRIMA DATĂ ÎN EXISTENŢA MEA CÂND REGRET”)