Cum a reacționat Codin Maticiuc după ce Speak a postat o poză cu iubita lui, din greșeală, cu zonele intime la vedere

Publicat: 04/01/2020 | 16:20

Libelula și Speak se iubesc oficial de aproximativ trei ani. În prezent, cei doi sunt departe de casă, mai exact în Asia, unde filmează pentru o celebră emisiune care este difuzată la Antena 1. Recent, pe contul personal de socializare, artistul a postat o fotografie în care apare alături de iubita lui.

Citește și: „Libelula” lui Speak și-a pozat sfârcurile în camera de hotel! Cum a reacționat cântărețul

Ștefania a impresionat, încă o dată dacă mai era nevoie, cu formele care a înzestrat-o natura. Bruneta a ales să iasă pe stradă cu haine mulate, care i-au scos în evidență zonele intime. Fără să stea pe gânduri, Codin Maticiuc a dat like în dreptul imaginii, semn clar că i-a plăcut ce a văzut.

Speak și Libelula sunt împreună de anul trecut

Cei doi artiști și-au asumat relația spre finalul lunii octombrie 2017.

Da, suntem împreună. Nu ne-am ascuns cu nimic, doar că nu poţi să îţi asumi nişte lucruri fără să fii sigur. Oamenii vor să afle tot mai multe din casă de la tine, dar nu e sănătos. Pentru ei da, e sănătos pentru noi. Dacă mă întrebi nu ştiu de când a pornit. S-a întâmplat”, a declarat Speak într-o emisiune TV atunci.

Citește și: Speak renunță la burlăcie. Când va ajunge artistul în fața altarului

Speak s-a despărţit de fosta iubită pe 17 octombrie 2016, după ce ea a făcut public un mesaj pe Facebook. Artistul, pe numele său adevărat Ştefan Sprianu, s-a născut pe 24 octombrie 1986, în Bacău. El e producător muzical şi cântăreţ. El este unul dintre unul dintre cei mai în vogă artişti de la noi. Cu câteva luni înainte să își oficializeze relație, s-a tot speculat că Speak şi dansatoarea Ştefania, cunoscută sub numele de „Libelula”, ar fi o poveste de amor. În prezent, cei doi nu se mai feresc să își arate iubirea în public. Iar artistul a ajutat-o pe iubita lui să se lanseze în muzică.