Cum a reacționat Carmen de la Sălciua, după ce a aflat că melodia Vulpiței este nr.1 în trending pe Youtube

Publicat: 27/03/2020 | 18:52

Piesa de debut a Vulpiței a ajuns nr. 1 în trending pe Youtube. Astfel, ea “i-a detronat” pe Jador şi Lino Golden, care au lansat de curând melodia “Dau Moda”. Și nu doar pe ei ci și pe Carmen de la Sălciua. Artista și-a exprimat părerea în legătură cu ascensiunea Vulpiței.

Întrebată de către un fan ce părere are despre Vulpița și ascensiunea ei într-un timp relativ scurt, Carmen de la Sălciua nu a răbufnit așa cum au făcut-o alte vedete din showbiz-ul românesc. Ba dimpotrivă!

Artista a mărturisit că este loc sub soare pentru toată lumea. (CITEȘTE ȘI: A VRUT SĂ FIE O DOAMNĂ COCHETĂ DE CAPITALĂ, DAR A LĂSAT LA VEDERE UN DETALIU RUȘINOS! CUM S-A AFIȘAT VULPIȚA, LA ACCES DIRECT)

”Românii trebuie să înțeleagă! Celebritatea nu e totuna cu popularitatea! Nu am nimic de comentat, nu mă amuz și nu ironizez pe nimeni! Toată lumea are loc sub soare!”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Și Connect-R a răbufnit

Connect-R s-a înfuriat când a văzut că Vulpiţa de la  “Acces Direct” este nr. 1 în trending pe YouTube cu melodia de debut, alături de Axinte! Cântăreţul a publicat un colaj în care apare clipul celor doi, dar şi colaborarea dintre Jador şi Lino GOlden şi a pus la descriere următorul mesaj: “1 #trending YouTube Romania ! ???? ţara în care popularitatea e tot una cu celebritatea! ????”.

Citeşte şi: Cum a apărut colaborarea dintre JADOR și Lino Golden, care rupe Youtube-ul în două. Alex Velea explică tot: “Într-o oră, am avut o manea”