Cum a reacționat Andrei Duban după ce Ghiță („amantul” soției lui) a fost eliminat de la Survivor România: „Era singurul…”

Publicat: 26/02/2020 | 09:31

Eliminarea lui Ghiță de la Survivor România a stârnit numeroase controverse, iar printre cei care s-au grăbit să comenteze plecarea lui din competiție se numără nimeni altul decât Andrei Duban!

Vă mai amintiți de apropierile dintre Grațiela, soția lui Andrei Duban și Ghiță? Ei bine, se pare că dulcegăriile s-au cam terminat între cei doi, pentru că acesta a fost eliminat din competiția Survivor România. Unul dintre oamenii care au avut ceva de spus despre plecarea lui Ghiță din Republica Dominicană a fost chiar Andrei Duban. Soțul Grațielei a postat pe contul lui de Facebook un mesaj în care îl ridică în slăvi pe Ghiță și, mai mult, spune despre acesta că era singurul concurent inteligent de acolo.

„Tufele de Veneția de la războinici au eliminat singurul smart concurent. Cruduța rezistă” a scris Andrei Duban, pe contul lui de pe rețeaua de socializare, chiar dacă au existat anumite apropieri între Grațiela și Ghiță, de-a lungul competiției.

În urmă cu ceva timp, Duban a mărturisit că nu este deloc gelos pe comportamentul soției sale și că i se pare normal, într-o echipă, să existe astfel de situații între colegi. „Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”a spus Andrei Duban, într-o emisiune tv.