Cum a reacționat Andra când fiul ei a întrebat-o despre prezervative: ” Nu ar trebui să existe tabuuri”

Publicat: 19/06/2021 | 12:26

Fiul Andrei, David, a pus-o la un moment dat pe mama lui într-o situație incomodă. Artista a dezvăluit cum a reacționat atunci când băiatul ei  întrebat-o despre… prezervative.

Andra are o carieră înfloritoare, un soț care o iubește și o susține necondiționat și doi copii care le aduc bucurii zilnic. David și Eva sunt din ce în ce mai curioși, pe măsură ce trece timpul, iar nu de puține ori… artista și Cătălin Măruță au fost puși în situații incomode.

Prezentatorul TV a povestit, recent, într-un podcast că David i-a întrebat, la un moment dat, pe el și pe Andra despre prezervative. Artista a reacționat foarte matur și a mărturisit că nu trebuie să existe situații jenante sau tabuuri între părinți și copii. (CITEȘTE ȘI: ANDRA, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU ÎNVINGĂTOAREA ROMÂNII AU TALENT: ”MAREA CÂȘTIGĂTOARE A INIMILOR NOASTRE!”)

”Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente. Este o lecție importantă să vezi ce efect are un gest sau o exprimare. Te gândești de două ori data viitoare înainte să reacționezi! Întrebări încuietoare nu știu dacă pun, adică nu există teme care să ne încuie, suntem deschiși cu ei.

Cătălin a povestit recent într-un podcast că David ne-a întrebat despre prezervativ la un moment dat, de exemplu. I-am explicat ce este și asta a fost. Cred că nu ar trebui să existe tabuuri între părinți și copii”, a spus Andra pentru libertateapentrufemei.ro.

Cu cine s-a iubit Andra înainte să se mărite cu Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii, se iubesc și se sprijină necondiționat. Puțini, însă, sunt cei care știu cu câți bărbați s-a iubit Andra, înainte să se mărite cu Cătălin Măruță. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN, ACUZATĂ DE INFIDELITATE ÎN INSTANȚĂ?!)

În anul 2008, pe 23 august, Andra și Cătălin Măruță au ajuns în fața altarului. Înainte de relația cu prezentatorul TV, artista a trăit o poveste de dragoste cu un bărbat celebru. Cel cu care s-a iubit Andra timp de doi ani și jumătate este Dragoș Caploiu, un fost component al trupei Groove.

”Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro.