Cum a primit-o Andrei Duban pe Grațiela acasă, după ce „l-a tradus” cu Ghiță, la Survivor: „Nu mi-am imaginat că…”

Publicat: 01/04/2020 | 11:16

Competiția Survivor România s-a încheiat pentru Grațiela Duban, care s-a întors acasă, la familia ei. Și, pentru că faimoasa a avut mai multe momente de tandrețe cu Ghiță, toată lumea s-a întrebat cum o va primi soțul ei, după toate cele întâmplate. 

După eliminarea de la Survivor România, Grațiela Duban a ajuns acasă, la familia ei. Aceasta a fost primită extrem de frumos de către Andrei Duban, dar și de către fiul lor, Armin, care cu siguranță i-a dus dorul foarte mult. În urma experienței din Republica Dominicană, Grațiela Duban a rămas cu amintiri plăcute, dar și cu anumite obiceiuri de care, momentan, nu poate scăpa.

Pentru wowbiz.ro, Grațiela Duban a povestit că simte mereu nevoia să mănânce orez și să-l gătească la fel cum se întâmpla la Survivor.

De asemenea, Grațiela Duban a mai menționat faptul că acum se află în autoizolare alături de Andrei Duban și de fiul lor și încearcă să se adapteze la tot ceea c se întâmplă acum, în România.

„Am călătorit foarte bine, echipa emisiunii a făcut în așa fel încât totul să decurgă fără probleme, am respectat regulile și igienă strictă impusă de  contextul acestei pandemii. Lumea pe care am lăsat-o am regăsit-o cu fundul în sus. E greu să îți imaginezi scenariul acesta.  Acum sunt în perioada de autoizolare, Andrei a cumpărat mare parte din cele necesare pentru zilele în care vom stă în casă. Ne simțim forțe bine și timpul petrecut împreună este minunat pentru noi. Încerc să mă readaptez la fusul orar, mi-e destul de dificil. Sunt dezorientată, încă nu realizez că sunt acasă.

Când am ajuns acasă și l-am văzut pe Armin că face teleșcoală, am vrut să asist la o ora de matematică, să văd cum decurge. Am fost impresionată; atunci când am plecat nu știa tablă înmulțirii și nimic despre împărțire. De asemenea, frigiderul era plin, iar Andrei m-a așteptat cu sarmale și șnițele după o rețeta proprie. M-a depășit în bucătărie! Nu mi-am imaginat că o să descurce atât de bine. Florile sunt îngrijite, înflorite. Îmi dau seama că m-a înlocuit cu succes”, a povestit faimoasa.

„Îmi este în permanentă foame. Andrei se sperie pentru că în zece ani nu m-a văzut mâncând atât. Simt nevoia să mănânc în continuare orez. Prepar orezul cum îl făceam acolo. Am înlocuit apă de cocoș cu lapte de cocoș, pentru că nu am găsit apă bio, de la sursă, cum îmi aducea Cezar; adaug o bucățică de unt, iese  foarte, foarte cremos, cum îmi ieșea pe insula. Acum combin cu banană pe care o pisez până devine piure și adaug Nutella” a mai spus Grațiela Duban, potrivit sursei citate.