Cum a pierdut Dan Negru 5.000 de dolari dintr-un foc, din cauza COVID-19

Publicat: 20/12/2020 | 23:43

COVID-19 i-a stricat ploile lui Dan Negru. ”Regele audiențelor” a pierdut 5.000 de dolari dintr-un foc din cauza pandemiei. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte dureroase legate de situația mai puțin plăcută cu care s-a confruntat simpaticul prezentator de la Antena 1.

Cel supranumit ”Regele audiențelor” pare că se numără printre vedetele care au fost afectate serios de coronavirus. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în vara acestui an, Dan Negru a primit o ofertă de nerefuzat. Comunitatea de români din America și-ar fi dorit ca simpaticul prezentator TV să fie amfitrionul mega-party-ului organizat la New York, în noaptea dintre ani.

Anulare și returnare

Ca să fie siguri, organizatorii de peste Ocean i-au și trimis un avans considerabil lui Dan Negru. Din cauza pandemiei, se pare că petrecerea românească din America s-a anulat, astfel că întelegerea lui Dan Negru a picat și ea.

Pentru că nu a mai făcut deplasarea peste Ocean, Dan Negru a fost nevoit să rupă ”contractul” și să returneze avansul primit. Conform unor surse din anturajul prezentatorului TV, Dan Negru ar fi pierdut dintr-un foc aproximativ 5.000 de dolari, sumă pe care ar fi câștigat-o dacă și-ar fi onorat contractul din America. (NU RATA: AM AFLAT CEL MAI BINE PĂSTRAT SECRET DE LA REVELIONUL LUI DAN NEGRU)

„Regele audiențelor”, prins la mijloc

Dan Negru, sabotat de concurență?!

Necazul cu „excursia” ratată în America nu ar fi singurul bai pentru „Regele audiențelor”. Televiziunea din Pache Protopopescu ar fi încercat să îi „saboteze” Revelionul lui Dan Negru. Vedetele aflate sub contract au primit interdicții drastice în această perioadă.

Anul acesta, ”Regele audiențelor” nu s-a luptat doar cu pandemia provocată de coronavirus. La filmările pentru mega-show-ul difuzat în noaptea dintre ani, ”Tăticul Revelioanelor” ar fi avut de depășit și unele piedici provocate de rivalii Antenelor. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, șefii televiziunii din Pache Protopopescu ar fi luat o decizie uluitoare în această perioadă. Cu puțin timp înainte de începerea filmărilor pentru emisiunea difuzată pe 31 decembrie și prezentată de Dan Negru, șefii de la PRO TV ar fi impus  restricții drastice vedetelor aflate sub contract.

Așa se face că, având ordin de la ”împărăție”, artiști precum Anna Lesko, Anda Adam, Cezar Ouatu, dar și Andreea Antonescu au primit ”interzis” să participe la filmările ”Revelionului lui Dan Negru”. Din câte se pare, cea mai afectată de această decizie pare să fie ”jumătatea” trupei Andre, Andreea Bălan, care s-a văzut nevoită să meargă de una singură la filmări. În condițiile în care una dintre marile surprize ale Revelionului ar fi urmat să fie chiar reunirea „istorică” a celebrei trupe.

(NU RATA: DAN NEGRU ÎI ATACĂ SUBTIL PE ARTIȘTII ROMÂNI CARE CER BANI DE LA GUVERN)

Dan Negru, la party-ul de Revelion din Roma

A pregătit cel de-al 21-lea Revelion ca pe un proiect NASA

A fost forfotă mare în unul dintre cele mai mari centre expoziționale din Capitală. În urmă cu câteva zile, într-unul dintre pavilioanele Romexpo, Dan Negru a pregătit cel de-al 21 Revelion, cu care își dorește să dărâme topurile audiențelor.

Timp de două zile, pe la platoul de filmare din incinta Romexpo s-a perindat toată ”crema” showbiz-ului românesc. Cu mic, cu mare vedetele autohtone au semnat ”condica lui Dan Negru”.

Printre numele cu greutate care au ajuns să filmeze pentru mega-show se numără selecționerul U21, Adrian Mutu, fostul antrenor al echipei din Ștefan cel Mare, Cosmin Contra, dar și fostul ministru al Turismului, Elena Udrea. (NU RATA: DAN NEGRU ESTE “TERORIZAT” DE COVID-19)

Dan Negru a filmat cel de-al 21-lea Revelion în mare secret

Dan Negru, ”Regele audiențelor”

Dan Negru și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR din 1994 și din 2000 la Antenă. Este cunoscut pentru show-uri TV care au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică.

Din 2010 este moderator TV și în Republica Moldova la televizunea Prime, cu emisiunile: “Vrei să fii milionar?”, “Da sau Nu?”, “Fabrica de staruri”, “Roata Norocului”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.