Cum a picat Ștefan Bănică Jr. examenul auto: ”M-am urcat în maşină, am deschis geamul şi…”

Publicat: 09/12/2019 | 17:39

Toată lumea îl știe pe Ștefan Bănică Jr., dar puțini sunt cei care știu că artistul a trecut prin momentele mai delicate. Unul dintre ele a fost atunci când a picat examenul auto.

Ștefan Bănică a povestit că se grăbea deoarece urca pentru prima dată pe scenă, așa că a omis un detaliu foarte important. În momentul în care a urcat la volanul mașinii, artistul a uitat să aprindă farurile. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ACUM DOINIȚA, FOSTA COLEGĂ A LAVINIEI PÎRVA DE LA SPICY. DACĂ BRUNETA S-A MĂRITAT CU ȘTEFAN BĂNICĂ JR ȘI A E FERICITĂ, ROȘCATA…)

„Trebuia să urc pe scenă pentru prima dată şi mă grăbeam. M-am urcat în maşină, am deschis geamul şi am plecat. M-a strigat cineva: tovarăşe Bănică, n-ai uitat ceva? Nu. Ai picat!”, mi-a spus, căci uitasem să aprind farurile. Era examen auto în care era testată conducerea pe timp de noapte”, a povestit Ștefan Bănică în cadrul unei emisiuni TV.

Câți bani cere pentru un concert Ștefan Bănică Jr.

După o viață petrecută pe scenă cântând sau jucând în piese de teatru sau filme, Ștefan Bănică Jr. nu acceptă să susțină concerte pe bani puțini. Cei care își doresc ca fiul regretatului actor Ștefan Bănică să fie prezent la o nuntă sau la un botez trebuie să scoată din conturile bancare între 8.000 şi 10.000€. Desigur, prețul variază în funcţie de locaţie, program şi alte detalii care țin de spectacol, potrivit Spynews. (VEZI ȘI: CUM SE ÎNȚELEGE, DE FAPT, MAMA LUI ȘTEFAN BĂNICĂ JR CU LAVINIA PÎRVA. PE ANDREEA MARIN O ADORA!)

Conform oficialilor de la Ministerul de Finanţe, firma lui Ștefan Bănică Junior, “Mabel Concert SRL”, a întregistrat în 2018 un profit dublu faţă de cel din anul anterior. Este vorba despre suma de 611.116 lei. Perioada de glorie a îndrăgitului cântăreț a fost între anii 2008 şi 2012. În acea perioadă, firma lui a înregistrat un profit net pe an de 2 milioane de lei.

Totuși, cea mai bună investiţie este… de Crăciun. Ştefan Bănică Jr. a susţinut mai mult 50 de concerte cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cu peste 300.000 de spectatori. Un bilet la concertele de Crăciun de la Sala Palatului din București poate să coste și 200 de lei.