Cum a petrecut Lora ziua de Dragobete! Ionuț Ghenu și-a surprins partenera. „Așa se vine corect de la fotbal”

Publicat: 24/02/2021 | 22:40

Ziua de Dragobete a fost sărbătorită așa cum se cuvine de majoritatea cuplurilor din showbiz-ul românesc. În rândul celor care și-au celebrat dragostea s-au înscris și Lora și Ionuț Ghenu. Pentru cântăreață surprizele au venit la finalul serii, chiar atunci când nu mai spera la nimic.

Lora a avut o zi plină, chiar de Dragobete, s-a trezit la primele ore al dimineții și a început activitatea. Vedeta a alergat toată ziua, însă pe seară a fost surprinsă de iubitul său. Cântăreața a avut o zi agitată și nu a avut timp să se gândească prea mult la ziua de Dragobete. (CITEȘTE ȘI: LORA S-A DEZBRĂCAT ÎN DIRECT, IAR COVE, CARE O DESCĂLȚASE, A AVUT UN ȘOC: “DEZAMĂGIREA E MAXIMĂ!”)

Încă de la primele ore ale dimineții a fost prezentă într-o emisiune la radio, mai apoi a mers în studiourile „Vorbește lumea”, iar spre după-amiază s-a declarat învinsă și extrem de obosită. Însă cel care a salvat ziua a fost chiar iubitul ei. Acesta a surprins-o cu un buchet superb de lalele.

Ionuț Ghenu nu a uitat de Dragobete, chiar dacă și-a petrecut ziua alături de băieți la fotbal. Când s-a întors acasă a avut grijă să își surprindă partenera cu un buchet de flori și cel mai probabil o seară romantică. Momentul a fost imortalizat, iar internauții s-au amuzat copios.

„Așa se vine corect de la fotbal”, a scris Ionuț Ghenu pe rețelele de socializare.

Lora, planuri de nuntă?

Deși formează un cuplu de multă vreme, Lora și Ionuț Ghenu par că nu se grăbesc să facă pasul cel mare. Deși iubitul ei a cerut-o în căsătorie deja de două ori, cântăreața nu mai vrea să se grăbească de această dată. (VEZI ȘI: CE A AFLAT LORA DUPĂ CE A FOST LA MEDIC: ”DOAR CÂND FACE EFORT!” RECOMANDAREA SPECIALISTULUI)

Invitată la o emisiune de televiziune, Lora a arătat că poartă trei inele pe același deget, fiecare având o semnificație deosebită, căci sunt venite din partea omului drag sufletului ei.

„Am primit de la Ionuț două inele de logodnă și o verighetă. (…) Verigheta este un ineluș, din punctul meu de vedere, cu niște diamante frumoase și îmi place”, a dezvăluit Lora.