Cum a nimerit sexy-folclorista Daniela Ploia la un „chef de divorț”: ”A fost un șoc pentru mine!”

Publicat: 08/01/2021 | 23:49

Daniela Ploia avea să facă ochii cât cepele la o cântare, când a auzit care era scopul evenimentului: divorțul! Sexy-cântăreața și trupa ei de instrumentiști au făcut spectacol în fața a 50 de oameni care s-au distrat, alături de cei doi ”fericiți-despărțiți”, mai ceva ca la o nuntă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, dezvăluiri ireale, chiar de la artistă.

Un amic al Danielei i-a șoptit, așa, în trecere, că peste câteva zile ar putea avea parte de un angajament, la un eveniment care va avea loc undeva la ieșirea din Timișoara. ”Perfect”, și-a spus cântăreața, care ducea dorul versului melodic oprit de pandemie, de altfel, așa cum s-a întâmplat și cu colegii de breaslă.

Și-a anunțat colaboratorii, oamenii ei de la instrumente, și a făcut planul pentru o serată pe cinste, cu cântece de veselie și de trai lung și îmbelșugat. Și așa a fost. (CITEȘTE ȘI: CUM A FOST “TRADUSĂ” CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ DE MUZICĂ POPULARĂ CHIAR ÎNAINTE DE NUNTĂ + CE RELAȚIE DE NEÎNCHIPUIT A AVUT CU UN MEDIC DIN PARIS)

Daniela Ploia a aflat în timpul evenimentului la care cânta că este la un chef de divorț!

Daniela Ploia: ”Era un chef de divorț! A fost un șoc!”

Era un noiembrie nici prea cald, nici prea frig, dar o lună numai bună de dănțuit prin curtea mare a vilei, în mijlocul căreia ”înflorise” foișorul. Daniela Ploia povestește, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, surpriza peste care a dat cu ochii pentru prima dată de când hobby-ul, cântatul, a devenit și o sursă de venit.

”Eu și trupa mea am fost chemați la un chef de cineva care mă cunoștea. Noi am crezut că-i o zi de naștere și, la un moment dat, am urat La mulți ani!, iar băiatul (divorțatul) a venit la mine… Mi-a zis: E, de fapt, un chef de divorț! Erau mulți acolo, și ai lui, și ai ei, vreo 50-60. Părinții lor erau mai triști, așa. Dar ei s-au distrat pe cinste. Totul s-a ținut într-o curte, la marginea Timișoarei, aveau o casă mare, cu foișor… ”, a dezvăluit Daniela. (NU RATA: MIRESICA A TĂBĂRÂT PE SEXY-FOLCLORISTĂ LA O NUNTĂ DIN CAUZĂ CĂ GINERICĂ ÎI FĂCEA OCHI DULCI)

”A fost un șoc pentru mine, când am aflat că era un chef de divorț. Nu auzisem niciodată de așa ceva. Ei sunt doi oameni foarte echilibrați, doar că nu se mai iubeau. Și-au dat seama că sentimental stau în loc și atunci au decis să divorțeze și să rămână doar prieteni și parteneri de afaceri, pentru că au împreună o afacere. Am primit bani frumoși, mai ales că era o criză mare pentru noi, artiștii”, a mai spus Daniela Ploia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.