Cum a “negociat” juniorul unui controversat politician pentru o bloggeriță. A scos-o la 200 € pentru o… #$@&

Publicat: 06/06/2020 | 23:44

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, un schimb de mesaje halucinant. Juniorul unui controversat politician a ”negociat” pentru o cunoscută blogeriță. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional!

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor informații de-a dreptul halucinante despre modul în care juniorul unui controversat politician din România a ”negociat” o ”partidă” de distracție cu o cunoscută blogeriță.

Din câte se pare, fiul controversatului politician a fost implicat într-un triunghi amoros extrem de dubios. Acesta a negociat cu un prieten o noapte de distracție cu o renumită bloggeriță pe care a întâlnit-o la mare. Juniorul cunoscutului om politic n-a ezitat să ceară sfaturile unui bun prieten în momentul în care a pus ochii pe fată. (CITEȘTE ȘI: VICTORAȘ MICULA, ÎN “MARATONUL” FIȚELOR. A PILOTAT ELICOPTERUL, ÎN TIMP CE PURTA UN CEAS PATEK PHILIPPE NAUTILUS DE 100.000 €, APOI…)

Juniorul unui renumit politician, negocieri intense pentru o celebră blogeriță

Din discuțiile celor doi reiese că prietenul juniorului o cunoștea ”extrem de bine” pe tânăra în cauză. Prietenul juniorului l-a sfătuit pe acesta să sară peste formalități și să scoată din buzunar suma de 200 de euro pentru a-și atinge scopul.

Potrivit informațiilor, totul s-ar fi întâmplat într-un renumit club din Mamaia, acolo unde juniorul politicianului a petrecut cu prietenii săi. Asta până când a fost vrăjit de formele bloggeriței și a dorit să se retragă ”pe cameră”. (NU RATA: CUM A FOST PRINS BOMBARDIERUL „CIREAȘĂ”, CARE AMENINȚA PE FACEBOOK CĂ TRAGE CU PISTOLUL DUPĂ POLIȚIȘTI. „NU VORBESC AIUREA, DACĂ NU…”)

 Schimb de mesaje halucinant

Convorbirile uluitoare între juniorul politicianului și prietenul său

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)