Cum a lăsat-o fără cuvinte iubitul pe Emily Burghelea! Poză cu micuța la care fosta asistentă a exclamat: ”Whaaaaaat?”

Publicat: 20/04/2021 | 17:22

Andrei și Emily Burghelea sunt de puțin timp părinți! Fetița pe care fosta asistentă TV este tot timpul în atenția lor, dar a fost ascunsă de ochii curioși ai admiratorilor. Până astăzi, când iubitul lui Emily le-a făcut fanilor marea surpriză: a arătat-o, pe Instagram.

Chiar și Emily a rămas mască atunci când i-a ”răsfoit” iubitului postările. Proaspătul tătic a postat și un mesaj plin de iubire, alături de o imagine cu micuța lor fetiță din prima zi de viață! ”Prima ei oră de viață. A zâmbit de la început, și de atunci ne bucură secundă de secundă”, a scris Andrei. Iar Emily avea să intervină la scurt timp, cu un comentariu. ”Dădeam scroll liniștită și, dintr-o dată, îmi văd copilul pe instagram. Wait. Whaaaaaaaaaat?”, a scris ea. (CITEȘTE ȘI: EMILY BURGHELEA, TOPITĂ DUPĂ FETIȚA EI! CE FOTOGRAFIE EMOȚIONANTĂ A ÎMPĂRTĂȘIT CU FANII DIN SOCIAL MEDIA)

Chiar pe 1 aprilie, iubitul lui Emily Burghelea îi păcălea pe fani. A postat chipul unei fetițe pe Instagram, iar aceștia au crezut că Emily a născut. Și l-au asaltat imediat cu mii de felicitări și urări de sănătate. Doar că Andrei avea să le spună adevărul. ”Credeați că a născut Emily și aceasta este o poză cu fetița noastră, așa-i? Nooop! Farsă de 1 aprilie! Poza reală urmează în curând!”, a scris Andrei. ”Măi oameni buni, aseară pe story era însărcinată și azi pune poza cu un copil de minim o săptămână. Da’ gândiți puțin pls”, a fost unul dintre comentarii.

Ce spunea Andrei, iubitul lui Emily, dupăce a devenit tătic

Andrei, soțul lui Emily Burghelea, era în cumea fericirii la scurt timp după ce a aflat că iubita lui a născut. „Acest copil este un dar de la Dumnezeu. Este un copil atât de frumos și atât de liniștit. A luat cele mai frumoase trăsături atât de la Emily, cât și de la mine. (NU RATA: EMILY BURGHELEA ȘI IUBITUL, CUNUNIE ÎN MARE TAINĂ. PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE AU DEVENIT SOȚ ȘI SOȚIE)

E un copil atât de cuminte, nu plânge. Nu mă așteptam să fiu atât de fericit să schimb scutece. Am două fete foarte frumoase de care trebuie să am grijă. D-abia așteptăm să o vedeți pe cea mică. Să o botezăm mai întâi”, a declarat Andrei, iubitul lui Emily Burghelea.

Sursa foto: Instagram