Cum a încercat un șofer să scape de noul coronavirus. Polițiștilor care l-au oprit nu le-a venit să creadă

Publicat: 09/04/2020 | 11:00

Un șofer a fost surprins, pe o autostradă din Marea Britanie, în timp ce gonea cu 210 kilometri pe oră.

Poliția din Surrey l-a oprit pe bărbat marți, pe autostrada M25.Ulterior, pe pagina de Twitter a poliției a apărut următorul mesaj care a făcut deliciul celor care l-au văzut.

„Un ofițer a oprit un șofer care conducea cu 210 km/oră pe M25. Când a fost întrebat de ce avea viteză atât de mare, acesta a spus >. A fost deferit justiției”.

Poliția britanică a anunțat că sunt șoferi care profită de drumurile mai libere pentru a conduce cu viteză. Un bărbat a fost prins conducând cu viteză de două ori în două zile, pe aceeași bucată de drum. „Unii oameni nu își învață lecția”, a spus detectivul Andy Cox, șeful poliției rutiere britanice.

Situația din Marea Britanie

Marea Britanie a înregistrat, miercuri, cel mai mare număr de morți de la începutul pandemiei: 938 într-o sigură zi.

Autoritățile au finalizat în nouă zile construcția unui spital de campanie în clădirea unui centru de convenții din Londra, iar medicii au primit deja primul pacient în stare critică din cauza COVID.

Rishi Sunak, Ministru de finanțe a zis că „Ultimele informații pe care le-am primit de acolo sunt că premierul rămâne la Terapie Intensivă, iar starea lui se îmbunătățește. Mai pot să vă spun că stă în șezut în pat și interacționează pozitiv cu echipa de medici”.