Cum a încercat să se răzbune fiul patronului din fotbal după ce puștoaica lui Bote l-a umilit la NUBA?! Filmări în exclusivitate

Publicat: 04/02/2020 | 23:37

Episodul incredibil petrecut la NUBA – când Mititelu Jr. a primit „fatala” de la „puștoaica lui Bote” – nu a rămas fără urmări. Drept „răzbunare”, juniorul controversatului milionar din fotbal a încercat să combine o seducătoare petrecăreață la LOFT, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase. (CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL ROMÂN CU DOUĂ CUPE ALE CAMPIONILOR SUFERĂ DE ”ÎNDRĂGOSTEALĂ” LA 55 DE ANI)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Adrian Mititelu Jr., fiul boss-ului de la FC U, la LOFT, unde tânărul de bani gata s-a ”refugiat” după ce a primit ”fatala” din partea fostei. (VEZI ȘI: SUPER-VEDETA, DE NERECUNOSCUT FĂRĂ MACHIAJ… )

Nu a fost chiar o ieșire ”de mare anvergură” în viața de noapte. De remarcat că Mititelu Jr. s-a comportat ”exemplar”. Fără aroganțe și extrem de liniștit, tânărul a ocupat una dintre mesele clubului, alături de prietenii care îl însoțeau. Juniorul a comandat câteva sticle de vin și ar fi încercat să depășescă momentul dificil de care a avut parte la NUBA. (NU RATA: EX-LOGODNICA LUI BOTE A BĂGAT ZÂZANIA ÎNTRE DOI DINTRE CEI MAI BOGAȚI COPII AI ROMÂNIEI!)

Urmărit de ghinion!

La un moment dat, Adrian Mititelu Jr. a încercat să combine o superbă domnișoară care își mișca duios formele chiar lângă el. Dacă, la început, a încercat să-i atragă atenția domnișoarei cu câteva mișcări de dans, când a văzut că este ignorat, fiul boss-ului de la FC U a trecut la o abordare directă. Tentativa s-a soldat însă cu un mega-eșec. După ce a schimbat câteva cuvinte cu Mititelu Jr., fata s-a întors cu spatele la el și și-a văzut liniștită de distracție.

Din câte se pare, turul de forță prin cluburile de noapte ale Capitalei n-a avut rezultatul scontat. Și asta pentru că Adrian Mititelu Jr. a avut parte numai de ghinioane și ar fi plecat acasă cu ”mâna goală”. (VEZI ȘI: FOSTA ȘEFĂ DE CAMPANIE A VIORICĂI DĂNCILĂ ȘI-A SCOS SOȚUL LA “ÎMPINGE TAVA”)

Mititelu Jr. a încercat o „combinație” la LOFT, dar n-a avut succes

Mititelu Jr., spectacol la Nuba, în vară!

Adrian Mititelu Jr. nu este deloc străin de cluburile celebre. Vara trecută a făcut spectacol la NUBA, cu puține zile înainte de a împlini 21 de ani! Nu a fost deloc zgârcit la consumație. El și prietenii săi au savurat pe îndelete șampanie, vodcă și vin.  Însă cu măsură! Nu au deranjat pe absolut nimeni și s-au bucurat de timpul petrecut în club. Așa cum era de așteptat, fiul boss-ului de la FC U a fost în centrul atenției. S-a întreținut cu amicii săi și a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

La un moment dat, la masa lui Adrian Mititelu Jr. și-au făcut apariția zece sticle cu șampanie Moet, aduse cu artificii și urmate de tradiționalul „La mulți ani!”. Imediat, tânărul a scos telefonul și a filmat întrega scenă. A dorit să aibă o amintire și să le arate rudelor și prietenilor care nu i-au putut fi alături la NUBA ce distracție pe cinste au ratat. (VEZI ȘI: SEXY-DANSATOAREA CARE L-A FĂCUT BUNIC PE LEO DE LA STREHAIA A FOST IUBITA UNUI CELEBRU MANELIST)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)