Cum a încercat o femeie din Iași să vândă zambile astăzi, de 8 martie. Cu ce mesaj inedit și-a ademenit clienții. FOTO

Publicat: 08/03/2021 | 16:25

Astăzi, de 8 martie, toți bărbații s-au grăbit să cumpere flori pentru femeile din viața lor. O vânzătoare din Iași a găsit o modalitate inedită de a vinde zambile, iar mesajul de care s-a folosit a devenit viral.

O vânzătoare din Iași a găsit o metodă ingenioasă de a-i face pe bărbați să cumpere zambile de la ea. Și-a amenajat în fața unui bloc o tarabă cu flori și s-a folosit de un mesaj specific pandemiei, pentru a-și vinde marfa.

Cum interacțiunile trebuie să fie mai limitate în această perioadă grea pentru toată lumea, vânzătoarea din Iași a adoptat metoda „Drive In” pentru clienții săi, ceea ce presupune că toți cumpărătorii săi puteau achiziționa o zambilă direct din confortul propriei mașini, chiar de 8 martie.

„Drive In. 10 lei! Aranjament, ghiveci, zambile. Mulțumim frumos” a fost mesajul pe care vânzătoarea din Iași l-a folosit, pentru a atrage clienții.

Cele mai frumoase mesaje pe care le puteți trimite de 8 martie

De foarte multe ori când vrem să impresionăm pe cineva intrăm în pană de idei, tocmai de aceea am pregătit o serie de mesaje frumoase pe care domnii le pot trimite celor mai importante femei din viața lor.

„O rază de soare, o floare, o pată de verdeaţă şi dragostea mea necondiţionată, La mulţi ani, de Ziua Femeii, iubita mea!”

„Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

„Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

„Dacă ţi-aş trimite 1.000 de flori, tot nu ar fi suficient să întruchipez frumuseţea, candoarea şi blândeţea ta. Te iubesc, femeie minunată!”

„O femeie îi cunoaşte chipul bărbatului pe care îl iubeşte precum marinarul cunoaşte marea”. – Honore de Balzac