Cum a încercat Irinel Columbeanu să scape de creditori în ultima clipă

Publicat: 27/03/2020 | 00:17

Vânat de creditori pentru un împrumut nerambursat de 5,5 milioane de euro, Irinel Columbeanu s-a luptat ca un leu pentru păstrarea bunurilor sale, dar se pare că nu a prea a avut succes de cauză. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră din procesul omului de afaceri. (CITEȘTE ȘI: IRI, AMENINȚAT CU EVACUAREA DIN APARTAMENT FIINDCĂ NU ȘI-A PLĂTIT CHIRIA 6 LUNI!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare și de ultimă oră din procesul pe care Irinel Columbeanu îl are cu creditorii. (NU RATA: SOȚIA UNUI CELEBRU FOTBALIST DIN “GENERAȚIA DE AUR” ÎL ACUZĂ PE “EX”-UL MILIONAR CĂ O TERORIZEAZĂ)

Milionarul de la Izvorani a încercat să-și protejeze averea și a contestat decizia de executare silită, pe care banca cu care acesta se judecă de câțiva ani a câștigat-o în instanță. Din câte se pare, Irinel Columbeanu nu a prea avut succes. Și asta pentru că magistrații de la Judecătoria Buftea au respins contestația de executare.

”Admite excepția lipsei calității procesuale pasive a SPEJ DOBRA & CALIMAN, excepție invocată de instanța din oficiu. Respinge contestația la executare formulată împotriva intimatului SPEJ DOBRA & CALIMAN, ca fiind formulată împotriva unei persoane fară calitate procesuală pasivă. Admite, în parte, excepția tardivitații, invocată de instanța din oficiu. Respinge contestația la executare formulată împotriva executării silite înseși, precum și împotriva tuturor actelor de executare întocmite până la data de 27.08.2019 inclusiv, în dosarul execuțional 836/2012 al SPEJ DOBRA & CALIMAN, ca fiind tardiv formulată.

Recalifică excepțiile lipsei calitații procesuale active și lipsei de interes, invocate de intimata S.C. VISTA BANK ROMANIA S.A. (fosta S.C. MARFIN BANK ROMANIA S.A.) prin întâmpinare, ca fiind apărări pe fondul cauzei. Respinge, în rest, contestația la executare, ca neîntemeiată. Ia act că intimații nu au solicitat cheltuieli de judecată. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia magistraților de la judecătoria Buftea.

Irinel Columbeanu a mai pierdut o ”bătălie” cu creditorii

De unde a început totul

Irinel Columbeanu a contractat, în 2007, un credit în valoare de 5,5 milioane de euro, de la Marfin Bank. După aproximativ cinci ani, în care a fost bun platnic, milionarul nu a mai reușit să achite ratele. Astfel unitatea bancară a încercat să-și recupereze prejudiciul în instanță. (VEZI AICI: CUM ȘI-A SALVAT IRINEL DE LA EXECUTARE PALATUL DIN SNAGOV)

A fost multă vreme ”pe val”

Potrivit informațiilor apărute în mass-media, fostul soț al Monicăi Columbeanu deținea aproximativ 60 milioane de euro în anul 2006. În 2007, cifra era absolut spectaculoasă – 150 milioane de euro. Numai că în anul 2008 s-a vorbit de ”doar” 40 de milioane de euro, în timp ce în 2009 au fost contabilizate aproximativ 7 milioane de euro. Iar timpul a trecut, banii din conturile omului de afaceri scăzând dramatic. Firește, Irinel Columbeanu nu a dorit să dea niciodată detalii despre problemele financiare, preferând să fie cât mai discret cu putință însă a fost clar pentru toată lumea că impasul financiar nu putea fi contestat. (NU RATA: LOVITURĂ DE TEATRU ÎN PROCESUL EXPROPRIERII LUI GIGI BECALI)

Irinel Columbeanu se confruntă cu grave probleme financiare

Irinel Columbeanu, invitat-surpriză la… ”Asia Express”

Cum ține foarte mult la propria imagine și, de cele mai multe ori, orice provocare televizată are avantajele ei, Irinel Columbeanu a apărut în postura de invitat-surpriză la emisiunea ”Asia Express”. E drept că omul de afaceri nu s-a ”lansat” în aventură pentru un interval lung de timp, recunoscând și că nu stă foarte bine la capitolul ”fizic”. Dar nu trebuie să uităm că fostul ”miliardar de la Izvorani” a mai cochetat cu emisiunile TV, fiind prezent și la ”Te pui cu blondele?” sau la ”Chefi la Cuțite”, acolo unde a gătit… crab.

În ceea ce privește ”Asia Express”, Irinel Columbeanu s-a prezentat ”la datorie” cu două perechi de pantofi și cu două ținute în geamantan, fiind… pus pe fapte mari. „Experiența mea la Asia Express este o aventură, din punct de vedere fizic îmi dau seama că am un handicap. În bagaj am două perechi de pantofi și două ținute”, a declarat Irinel Columbeanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)