Cum a început să se deterioreze relația dintre Andreea Bălan și George Burcea: ”Pleca și venea spre dimineață…”

Publicat: 02/06/2020 | 10:21

O despărțire are ca punct de pornire ”ruptura” sentimentală care apare între cei doi parteneri de viață, iar atunci când în scenariu apar vedete totul este amplificat și de mediatizarea intensă. Fanii doresc să afle toate amănuntele, oricât de dureroase ar fi ele, însă atunci când te afli, în permanență, sub lumina reflectoarelor, ești obligat/obligată să îți asumi și răspunsuri la întrebări delicate.

Andreea Bălan și George Burcea au avut o căsnicie fericită, supriza fiind cu atât mai mare atunci când au apărut în media informațiile despre despărțirea lor. Și, firește, totul a avut un început, acel punct nevralgic care a dus, încetul cu încetul, la răcirea relației și la încheierea ei.

Andreea a mărturisit, în timpul unui interviu pentru viva.ro, că această deteriorare accentuată a relației a început atunci când George Burcea lipsea, nopțile, de acasă.

”Mai pleca la prieteni, dar destul de rar. Numai că, în decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele, deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau. Noaptea, era nevoie să fim amândoi și ne făcuserăm un program anume. Fiecare dormea cu una dintre fetițe, având în vedere că ambele se trezeau să bea lapte, Clara de trei-patru ori, chiar. (…) Frustrarea mea s-a adâncit și am încercat să pun tot felul de întrebări în stânga și-n dreapta și astfel, am aflat anumite lucruri cu care n-am fost de acord. I-am spus atunci: ori se îndreaptă, ori ne despărțim, și a ales să plece”, a dezvăluit vedeta. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ DESPRE DIVORȚ! CE I-A GĂSIT LUI GEORGE BURCEA ÎN TELEFON)

Andreea Bălan: ”Noaptea, era nevoie să fim amândoi”

Andreea Bălan, despre relația deteriorată: ”Nu înseamnă că am ghinion în ale bărbaților”

Firește, un mariaj eșuat lasă în urmă regrete și numeroase semne de întrebare, iar Andreea Bălan a recunoscut, într-un alt interviu, că o astfel de experiență este șocantă. Dar cântăreața crede în dragoste, iar o viitoare căsătorie nu pare doar o utopie după experiența tristă pe care a avut-o.

Totuși, asta nu înseamnă că eventuale relații sunt excluse din start, iar vedeta este convinsă că, mai devreme sau mai târziu, va întâlni și alte ”tipologii de bărbați” și chiar persoana potrivită”, alături de care să meargă mai departe.

„Acum mi se încheie căsnicia după 4 ani şi jumătate, normal că este şocant şi pentru mine şi pentru public, dar nu sunt nici prima şi nici ultima şi faptul că am avut atât de puţine relaţii în decurs de 15 ani nu înseamnă că am dat fail în relaţiile amoroase şi că am ghinion în ale bărbaţilor. Cred că trebuie să mai experimentez şi să ies la dating, un dating pe care nu l-am făcut pe când eram tânără. Zic peste şase luni, un an…eu nu am avut aşa mare experienţă. Sunt convinsă că la un moment dat, dacă voi cunoaşte alte tipologii de bărbaţi, cu siguranţă voi găsi persoana potrivită. Eu cred în dragoste, în iubire. De ce nu, să mă căsătoresc la un moment dat? Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?”, a declarat cântăreaţa într-un interviu live realizat de Cristi Brancu. (VEZI ȘI AICI: LOVITURĂ DE TEATRU! ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA, DIN NOU ÎMPREUNĂ?!)