Cum a încălcat Grigore Leșe ordonanțele militare și…

Publicat: 06/04/2020 | 23:40

Unul dintre cei mai apreciați artisți români pare să nu țină cont de interdicțiile impuse de ordonanțele militare. Chiar dacă se încadrează în rândul persoanele de peste 65 de ani, cântărețul a mers la cumpărături cu mult după intervalul 11.00-13.00, atunci când accesul este facilitat în centrele comerciale pentru această categorie de vârstă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: STRIGĂT DE DISPERARE AL UNUI PENSIONAR GRAV BOLNAV DIN CONSTANȚA. „NU ÎMI MAI RĂMÂNE DECÂT SĂ ARUNC APARTAMENTUL ÎN AER…”)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor fotografii și informații potrivit cărora Grigore Leșe, unul dintre cei mai respectați artiști de la noi, încearcă vigilența autorităților, încălcând ordonanțele militare. (NU RATA: GRIGORE LEȘE A SCOS O FRUMUȘICĂ LA O PRĂJITURĂ ÎN… MAȘINĂ!)

Zilele trecute, vestitul rapsod a fost văzut într-un supermarket din zona Bulevardului Ferdinand. Costumat ca un veritabil „Zorro”, de o eleganță remarcabilă, artistul a ieșit din casă pentru a face câteva cumpărături.

N-a ratat nimic de pe listă

Cu toate că și-a luat echipamentul de protecție – mască și mănuși – Grigore Leșe a omis un amănunt extrem de important. Intervalul orar în care persoanele trecute de 65 de ani au voie să iasă din casă era de mult depășit. Presupunem că spiritul tânăr de care dă dovadă l-a făcut pe artist să treacă pragul magazinului în jurul orei 15.45 și să încalce prevederile ordonanțelor militare.

După ce și-a consultat lista de cumpărături, Grigore Leșe a luat un cos și a început periplul printre rafturile supermarketului. Tot timpul în care s-a plimbat prin magazin, artistul a fost extrem de atent la lista din mână, ca nu cumva să rateze vreun produs pe care-l avea trecut pe foaie. (VEZI ȘI: GRIGORE LEȘE L-A BLOCAT PE MARIAN GODINĂ PE FACEBOOK! CE MESAJ I-A SCRIS: “MI-A ȘTERS COMENTARIUL”)

Costumat în “Zorro”, vestitul rapsod Grigore Leșe a testat vigilența autorităților

Cine este Grigore Leșe

Născut la 20 februarie 1954, în Maramureș, Grigore Leșe este un cunoscut interpret de muzică populară, repertoriul său incluzând mai ales piese autentice din Țara Lăpușului. Absolvent al Academiei de Muzică  din Cluj-Napoca, el este doctor în muzică și profesor la Universitatea de Muzică București. (NU RATA: AM AFLAT CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CEA MAI MARE MOȘTENIRE DIN ROMÂNIA. ÎN PLINĂ STARE DE URGENȚĂ…)

„Cântec despre Bucovina (Cântă cucu, bată-l vina)”, „Viță verde, iedera” și „Nistrule, apă vioară” sunt printre cele mai îndrăgite cântece ale sale. Discografia sa reunește albumele „Cântec Pastoral”, „Cântece de Cătănie”, Horile Vieții”, „Hori din Țara Lăpușului” și „Așteptând Crăciunul”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)