Cum a impresionat juriul Larisa Magda la Românii Au Talent. Tânăra a anunțat, în direct, la Pro TV. “Sora mea…”

Publicat: 15/02/2020 | 09:55

Larisa Magda este una dintre participantele la show-ul „Românii Au Talent”. Tânăra are o poveste emoționantă, pe care a povestit-o, fără vreo reținere, în direct la Pro TV. În vârstă de 15 ani, fata a venit tocmai din Australia pentru a lua parte la emisiune.

Părinții mei s-au născut în România, dar s-au mutat când erau tineri. Acesta este motivul pentru care vorbesc doar engleză. Sunt pentru prima dată în România și este pentru prima dată când se întorc și părinții mei. Ei era copii când au plecat, mama avea 4 ani, iar tata 8 ani. Este foarte emoționant pentru ei să revină acasă. Tata lucrează în construcții, iar mama este casnică și are grijă de copii, pentru că suntem cinci. Am o soră și trei frați. Suntem religioși și încercăm să ajungem la biserică în fiecare duminică, ori de câte ori putem. E dificil pentru că sora mea are nevoi speciale. Trebuie monitorizată 24 de ore, 7 zile, fiind ventilată„, a povestit Larisa Magda.

Sora mea s-a născut cu o paralizie cerebrală severă. Doctorii nu i-au dat șanse de a trăi foarte mult timp, dar noi ca familie și evident împrenă cu ea, am luptat să ajungem acolo unde se află azi. Cred că este un motiv de inspirație și ar fi foarte mândră de mine. Nu poate merge sau vorbi, pentru că are traheostomie, pentru a putea respira. Am trecut prin etape, în care îl întrebam pe Dumnezeu de ce nu a vindecat-o? De ce s-a născut așa? Cred că toate se întâmplă cu un motiv și toate se întâmplă la momentul lor. Deci Dumnezeu are un plan. Știu că are. Ea este cu siguranță adezivul care ne ține familia unită. Fără ea. nu știu unde am ajunge. Dansul meu se numelte Plânsul Inimii și este vorba despre o inimă frântă și acest dans este dedicat surorii mele, pentru că mi se rupe inima pentru ea. Mi-aș dori să fie capabilă să facă tot ce fac alții„, a completat concurenta de la „Românii Au Talent”.

Reacția juraților de la „Românii Au Talent”

Mihai, tot așa s-a văzut momentul și de la tine?„, l-a întrebat Andi Moisescu pe Mihai Petre, impresionat la maximum de momentul Larisei Magda.

Momentul ei este cel mai bun moment de dans pe care l-am văzut până acum la Românii Au Talent! Asta pentru că nu are legătură numai cu emoția, dar și cu execuția. Mi s-a părut fantastic momentul tău„, au fost cuvintele lui Mihai Petre.

„Ești de un 10 perfect. Ești un fenomen!”, i-a spus Andra.

Avem pentru tine patru de DA și abia așteptăm să te revedem„, i-a spus și Andi Moisescu.

Larisa Magda a plecat de pe scenă cu patru de „DA”, în aplauzele publicului și cu toată admirația juriului.

Sunt foarte mândră de mine și de dansul meu. Nu mă așteptam să primesc atâtea reacții pozitive și vorbe atât de frumoase de la juriu. Sunt în al nouălea cer„, a spus Larisa la finalul numărului ei.