Cum a ieșit soția lui Mircea Badea îmbrăcată pe stradă. Fanii vedetei au rămas muți de uimire. Foto

Publicat: 09/04/2020 | 14:45

Carmen Brumă, soția lui Mircea Badea, a ieșit la cumpărături, în plină pandemie de coronavirus, îmbrăcată într-o ținută care a făcut-o imposibil de recunoscut.

Vedeta s-a echipat aproape la fel ca un medic aflat în linia I în lupta împotriva coronavirus și a plecat la magazin pentru a-și cumpăra cele necesare.

Ședință foto înainte de plecare

Dacă în trecut posta numai imagini provocatoare, partenera lui Mircea Badea s-a adaptat vremurilor pe care le trăim pentru a nu-i pune în pericol nicio secundă pe cei dragi, mai ales că are și un copil mic.

Carmen Brumă își lasă pantofii pe un preș îmbibat în clor

Astfel, Carmen Brumă și-a luat un combinezon albastru, și-a pus mască de protecție, ochelari, mănuși și și-a acoperit chiar și capul, înainte de a ieși pe ușa casei.

Mai mult, Carmen Brumă a spus că la întoarcere își va lăsa încălțările la ușă, pe un preș îmbibat în clor. Iată mesajul care a însoțit fotografiile respective:

„Bine îmbrăcată la cumpărături, varianta de pandemie 2020! Am masca şi mânuşi (placate cu aur probabil, la cât au costat) – nu vă scriu de unde sunt că nu mai au. Pantofi – nu contează că-i las la uşă pe un covoraş îmbibat cu clor”, a scris Carmen Brumă pe reţelele de socializare.