Cum a ieșit Selly la cumpărături, în plină pandemie de coronavirus. Fanii au reacționat rapid: „Băi, ai înnebunit”

Publicat: 09/04/2020 | 13:22

În plină pandemie de coronavirus, Selly, unul dintr cei mai iubiți vloggeri de la noi s-a echipat corespunzător, a luat documentul de identitate asupra sa, dar și declarația pe proprie răspundere și a ieșit din casă. Cu toate acestea, fanii artistului i-au mărturisit că a cam exagerat. 

Selly i-a uimit fanii atunci când a ieșit din casă, în plină pandemie de coronavirus! Pe contul lui de Instagram, îndrăgitul vlogger a postat o fotografie cu el în care urmăritorii lui au putut vedea că a plecat la cumpărături în conformitate cu regulile pe care trebuie să le respectăm fiecare dintre noi, în această perioadă.

Îmbrăcat sport, cu declarația pe proprie răspundere și buletinul la purtător, cu mască pe față, mănuși în mâini și chiar și o vizieră medicală mai improvizată, Selly le-a mărturisit fanilor săi că a ieșit la cumpărături fiind, astfel, un adevărat exemplu în rândul adolescenților care nu înțeleg gravitatea situației.

„am iesit pana la magazin” starter pack ???? voi cum va protejati cand iesiti?” a scris Selly, în dreptul fotografiei postate pe Instagram. Mulți dintre urmăritorii vloggerului l-au felicitat pentru modul în care a ieșit din casă, în timp ce unii cârcotași s-au grăbit să-i spună că nu poartă mănușile așa cum trebuie. 

„Frate, exagerezi! / Eu înțeleg că te protejezi, dar nici așa… / Băi, ai înnebunit???????????????? / Mănușile nu le porți cum trebuie. Trebuie întinse la maxim (gen să nu stea în „valuri”) și după să pui mâneca peste!” au fost câteva dintre comentariile răutăcioase pe care le-a primit Selly, la postarea lui.