Cum a ieșit Carmen Brumă din casă, deși afară e frig de îngheață pietrele! Detaliul intim observat de toată lumea: „Gata, l-am acoperit. E ok așa?”

Publicat: 08/12/2019 | 16:02

Are 42 de ani, un trup de zeiță și un curaj fără limite! Carmen Brumă a suprins și a șocat în acealași timp pe 21 noiembrie la Gala Unica 2019. La momentul respectiv, cunoscuta vedetă a ales o rochie neagră, lungă până în pământ, care a avut un decolteu foarte mare la spate… atât de mare, încât i s-a văzut posteriorul.

Citește și: EXCLUSIV. Carmen Brumă a leșinat la Gala Unica 2019! Imagini dramatice cu iubita lui Mircea Badea

Multe persoane cu criticat-o, atunci, pentru modul în care a ales să apară în public. Însă, recent, Carmen Brumă a venit și cu o replică pentru contestatari. Deși afară este frig de îngheață pietrele, vedeta a ieșit îmbrăcată lejer, însă, de această dată, cu fundul acoperit. Detaliu intim obervat de toată lumea.

Gata, l-am acoperit. E ok așa?„, a scris Carmen Brumă în dreptul unei fotografii pe care a postat-o pe Instagram.

Rochia purtată de Carmen Brumă la Gala Unica 2019 are o istorie bogată

Când actrița Mireille Darc a purtat-o în 1972 în filmul “Marele blond cu un pantof negru”, rochia neagră Guy Laroche cu spatele gol a făcut ravagii și a intrat în istorie prin senzualitatea ei minimalistă, pură, concentrată, conform sursei citată mai sus. Lungă până în pământ, sobră în față și cu un decolteu generos la spate, prin care se întrevedea curbura fină a feselor, rochia propunea privitorilor un sex–appeal evident, dar paradoxal de elegant. Mireille Darc a murit în 2017, iar ținuta cu care a intrat în istorie se odihnește astăzi cuminte la Muzeul Luvru.

Citește și: S-au folosit de numele ei, iar acum Carmen Brumă apelează la Instanță. Ce s-a întâmplat cu vedeta