Cum a ieșit Bianca Drăgușanu pe stradă ziua în amiaza-mare

Publicat: 20/06/2020 | 17:27

Bianca Drăgușanu a fost protagonista unor momente pline de senzualitate, ziua în amiaza-mare.

Recent, vedeta a fost surprinsă de paparazzi în timp ce umbla în portbagajul mașinii sale. Până aici, nimic neobișnuit, însă ținuta pe care a ales să o poarte Bianca nu ar fi putut trece neobservată. 

Blondina purta o bustieră și o pereche de pantaloni scurți care lăsa la vedere ceva mai mult decât picioarele, spre bucuria bărbaților care treceau prin zonă. 

Și-a făcut o altă intervenție estetică recent

Mai mult decât atât, mișcările pe care le-a făcut fosta asistentă TV par studiate, așa că ne putem întreba dacă Drăgușanu nu a devenit „model de ocazie” atunci când a observat că este fotografiată. 

În urmă cu doar câteva zile, Bianca a dezvăluit că a dorit o schimbare, așa că a ales să își facă implant de sprâncene. 

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: ‘pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever’ și sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită”, a spus Drăgușanu.

De altfel, fosta asistentă TV nu s-a ferit să recunoască în repetate rânduri că a recurs la numeroase intervenții estetice și nu are de gând să se oprească. 

„Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, doctor, am venit să verific tunning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, declara Bianca. 

Vezi aici imaginile „fierbinți” cu blondina.