Cum a fost văzută Teodora de directorul liceului în care învăța înainte să fie găsită moartă. Mesajele sfâșietoare postate de apropiații celor doi logodnici din Târgu-Jiu

Publicat: 08/01/2020 | 14:57

Teodora și Marius visau să își întemeieze o familie împreună anul acesta și visau la o nuntă frumoasă peste câteva luni. Din nefericire, soarta a fost crudă cu planurile lor superbe, iar firul vieții lor s-a rupt mult prea devreme. Plecarea lor de pe această lume a lăsat un gol imens în sufletele părinților, dar și în cele ale apropiaților. Directorul liceului în care fata de 18 ani învăța a văzut-o cu doar două zile înainte să fie găsită moartă împreună cu logodnicul ei.

Citește și: Teodora și Marius sunt tinerii găsiți morți într-o casă din Târgu-Jiu. Cei doi se pregăteau să facă nunta

Teodora, văzută de directorul liceului în care învăța cu doar 2 zile înainte de tragedie

Cristina Tauru, directorul Colegiului Național “Henri Coandă” din Târgu-Jiu, a povestit în cadrul unui interviu că a văzut-o pentru ultima dată în viață pe Teodora luni, 6 ianuarie. Profesoara a spus că se afla în mașină, într-o benzinărie din oraș, iar tânăra era pe stradă. Ea a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale eleve, care avea rezultate foarte bune la școală.

“În urmă cu două zile am văzut-o din mașină, eram într-o benzinărie și am văzut-o pe stradă. Am observat-o. Era o fată foarte exuberantă, învăța bine, cu capacități intelectuale deosebite. A locuit în căminul școlii, până anul trecut. De atunci nu a mai avut cazare aici, la noi. Venea la școală, era un copil cuminte. Nu știam despre logodnă”, a declarat Cristina Tauru, directorul Colegiului Național “Henri Coandă” din Târgu-Jiu, pentru jurnaliștii publicației Gorjeanul.

Trupurile fără viață ale celor doi tineri au fost transportate la morgă și urmează să se facă autopsia. Potrivit oficialilor din poliție, nu s-au găsit urme de violență nici pe corpul Teodorei, nici pe al lui Marius.

“La data de 8 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de o femeie de 51 de ani din orașul Tismana despre faptul că i-a găsit decedați pe fiica sa și pe prietenul acesteia, într-o locuință închiriată de pe strada Islaz din Târgu-Jiu. Polițiștii s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea cercetărilor, constatând că o tânără de 18 ani și prietenul său, din orașul Tismana, care locuiau cu chirie într-o garsonieră din municipiul Târgu-Jiu, au fost găsiți decedați ca urmare a intoxicației cu monoxid de carbon provenit de la o sobă pe lemne. Cu ocazia examinării cadavrelor, nu s-au constatat urme de violenţă pe corpuri, care au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, conform sursei citată mai sus.

Mesajele sfâșietoare în memoria Teodorei și a lui Marius

La scurt timp după ce s-a aflat despre moartea celor doi logodici, rudele, prietenii și foștii colegi au așternut pe Internet mesaje emoționante în memoria lor.

“Nu-mi vine să cred că sunt nevoită să scriu asta aici, pentru tine, dar cred că meriți un rămas bun! Sunt încă în șoc, nu pot să cred că te-am pierdut. Știu caă nu ne-am înțeles mereu bine și am avut neînțelegerile noastre, dar ai fost și vei rămâne colega mea. Am amintiri cu tine, care acum dau năvală în mintea mea. Nu-mi vine să cred, pentru că acum două zile ți-am dat mesaj și ti-am zis că îți stă bine cum te-ai tuns. Nu-mi vine să cred că visul tau de a lua permisul, acum e doar un vis. Ai fost o colegă bună, pierdea ta e tragică si simt un gol în stomac de când am aflat vestea asta nenorocită. Erai o fată bună și nu meritai asta! Dumnezeu să te odihnească în pace, sper să-ți fie mai bine acolo unde ești”, a scris una dintre fostele colege ale Teodorei pe contul ei de Facebook.

O altă amică de-ale tinerei de 18 ani a notat pe aceeași rețea de socializare: “Îmi pare rău pentru voi doi! Dumnezeu să vă aibă în pază! Păcat, aveați toată viața înainte”.

Teodora și Marius plănuiau să își unească destinele pentru totdeauna anul acesta, după ce tânăra susținea examenul maturității.