Cum a fost “tradusă” cunoscuta cântăreață de muzică populară chiar înainte de nuntă + Ce relație de neînchipuit a avut cu un medic din Paris

Publicat: 29/12/2020 | 23:26

Coșmar se poate numi, fără exagerare, povestea de dragoste pe care Daniela Ploia a visat-o ca-n basme! Doi iubiți a avut cântăreața de muzică populară, amândoi au trădat-o fără reținere, fără un pic de regret. Mai mult, cel care i-a răpit fecioria avea s-o înșele chiar înainte de nuntă! A lăsat-o însărcinată fix pe o prietenă a celei care trebuia să-i fie mireasă. CANCAN.RO are uluitoarele detalii din viața amoroasă a Danielei, artista care a fost chiar la un pas de sinucidere.

Daniela Ploia, cunoscuta cântăreață de muzică populară, are o poveste de viață care ar putea deveni oricând scenariu de telenovelă. A fost “tradusă” de viitorul soț, cu una dintre prietenele ei, și a aflat de amantlâc cu doar trei săptămâni înainte de nuntă.

“Mi-a zis și că-i gravidă. Am anulat tot!”, ne-a dezvăluit Daniela Ploia. Avea să urmeze o altă relație greu de închipuit, cu un medic român care profesează la Paris. “Era cu mine, dar mai avea încă două! De fapt, eu fusesem cea de-a treia iubită a lui. Mergea de mână cu mine și căuta cadou pentru alta. I-a luat cadou de primă casă în timp ce mă ținea pe mine de mână. A spus că e pentru un coleg de serviciu, prieten”, este celălalt episod traumatizant din viața artistei.

(CITEȘTE ȘI: MIRESICA A TĂBĂRÂT PE SEXY-FOLCLORISTĂ LA O NUNTĂ DIN CAUZĂ CĂ GINERICĂ ÎI FĂCEA OCHI DULCI)

Cântăreața de muzică populară Daniela Ploia a fost înșelată de iubit înainte de nuntă

”Colegii râdeau de mine că-s virgină!”

CANCAN.RO a stat de vorbă cu Daniela Ploia și a aflat detaliile incredibile ale idilelor pe care tânăra le-a văzut, de fiecare dată, în culori calde, doar că soarta le-a vrut reci. 14 ani avea Daniela când i-au ”fugit” ochii după un băiat. Era de la ea din sat, era idolul puștoaicelor de pe acolo. Nu avea să fie ușor să-i intre în grații. Dar a avut multă răbdare… Deh, primul fior!

”Am umblat după el de la 14 ani până la 18! Abia atunci m-a acceptat. Și după încă patru ani, în care eram iubiți, am făcut dragoste cu el. A fost primul meu iubit. Chiar râdeau colegele și colegii mei de mine, că eram virgină… ”, povestește cântăreața de muzică populară. Era abia începutul. (NU RATA: UNA DINTRE SEXY-FOLCLORISTELE ROMÂNIEI ÎL ATACĂ PE RAED ARAFAT: ”UN NEASUMAT…” MOTIVUL ESTE HALUCINANT!)

”Urma să mă căsătoresc cu el. Era primul meu bărbat și credeam că-i și ultimul. Am crezut că-i alesul. Așa e tradiția la noi. Puseseră banii pentru petrecere și ai mei, și ai lui, totul era pregătit, doar că… O domnișoară mai dornică, una dintre prietenele mele, s-a culcat cu el.

Cu trei săptămâni înainte de nuntă a venit și mi-a spus. Mi-a mai zis și că e gravidă, și era, avea burtică. Am anulat tot, atunci. Cică se întâmplase cu mai multe luni înainte, când a avut loc petrecerea de burlăcie. El mi-a recunoscut asta…”, povestește Daniela. Avea, însă, se se împace cu ”alesul”.

După un an în care a crezut că poate uita, că poate șterge cu buretele: ”Doi ani am rezistat împreună. Dar nu am putut trece peste ce se întâmplase atunci, peste acel episod. Aș putea să spun că pentru el a fost o binecuvântare că s-a născut copilul. El a avut un accident, a rămas paralizat, dar a rămas măcar cu unicul copil. Pe care, cum e viața, la început nu voia să-l accepte.”

Daniela Ploia nu a avut noroc nici din a doua încercare! A fost înșelată și de ”doctorașul” de la Paris

A doua idilă: ”M-a agățat pe Facebook! E urât, e bine!”

Încă un an de singurătate pentru Daniela Ploia, care avea să ”pice” în fața insistenței unui…”doctoraș”. ”M-a agățat pe Facebook!” Așa își începe povestea noii idile.

”Eu, cântând în diferite locuri, aveam mulți doctori la prieteni, pe Facebook, iar el a fost atent la asta, s-a documentat… Și vreo opt luni tot mi-a scris. Mi-a spus că ne cunoaștem și, până la urmă, am acceptat să mă întâlnesc cu el, deși luasem decizia să nu mai am nico relație, după ce mi se întâmplase.

După ce ne-am întâlnit, s-a aprins ceva la el. Iar eu mi-am zis: e urât, e naiv, e bine! Nu mă va înșela și ăsta! Le-am zis și alor mei că mi-am găsit un bărbat… dar că e urât! Prietenele, prietenii mi-au spus, imediat ce l-au văzut, să scap de el. Dar eu, nu și nu. Era, e drept, un suflet bun”, continuă povestea incredibilă Daniela Ploia. (VEZI AICI: NICOLETA VOICU A SPUS TOTUL! CUM TREBUIE SĂ FIE BĂRBATUL PE CARE SĂ-L IUBEASCĂ: ”SĂ NU-I LIPSEASCĂ…”)

„Avea, inițial, o prietenă, și-a mai făcut una, apoi, eu”

Tânăra artistă avea să afle cine este, de fapt, noul ei iubit! Nu i-a venit să creadă că băiatul urâțel, dar cu suflet bun o ”traducea” cu două femei! De fapt, ea era chiar a treia, în ordinea cuceririlor! ”Băiatul avea, clar, probleme! Eu cred că e bipolar! Când m-a cunoscut pe mine, el era implicat în două relații. Avea, inițial, o prietenă, și-a mai făcut una, apoi, eu.

Niciuna nu am știut una de alta. Aveam să aflăm după un timp. Pe toate ne chema la Paris. Cum am aflat? M-a contactat una dintre iubitele lui, mi-a spus că a urmărit pe Facebook, că a văzut poze cu mine la el…

Apoi mi-a trimis biletul de călătorie spre Paris, mi-a zis, uite, am fost cu el! Cealaltă mi-a scris că și-a dat seama după niște like-uri. Așa am aflat cine e iubitul meu doctor”, se amuză, acum, cântăreața.

Daniela Ploia este mereu veselă, dar puțini știu că a fost la un pas de a-și lua viața

Daniela Ploia: ”M-a traumatizat! Am vrut să mă sinucid!”

Episoadele petrecute alături de omul cu care a sperat să-și refacă viața sentimentală sunt uluitoare. Bărbatul ar fi ajuns chiar să le ”traducă”, pe rând, fără scrupule.

”Mergea cu mine de mână și căuta cadou. Pentru alta. I-a luat cadou de primă casă în timp ce mă ținea pe mine de mână. A spus că e pentru un coleg de serviciu, prieten. Uneia dintre cele două i-a cerut un costum popular, să mi-l facă mie cadou. Ce să mai spun?

De Paște a venit la mine acasă, la ai mei, direct de la aia. M-a traumatizat! În vara lui 2019 am pus punct relației”, comntinuă dezvăluirea artista. (AFLĂ ȘI: IOANA FILIMON A TRĂIT EXPERIENȚA BIANCĂI! BĂTUTĂ ȘI ÎNȘELATĂ: ”M-A PUS CU EA LA MASĂ!”)

Nu avea, însă, să se încheie socotelile. Daniela a sperat măcar la o urmă de regret din partea bărbatului. În zadar! ”Am stat de vorbă cu el, nu a regretat nimic din ce a făcut. Eu tot am insistat să-mi spună de ce? Investisem multe în el. Am așteptat scuze de la el. Dar nu! El mi-a sunat șefa și i-a cerut să-mi facă examen psihiatric!!! El agață în continuare, distruge suflete, sunt sigură.

Să revin, atunci a picat cerul pe mine. Mi-a fost rușine și de colegii de serviciu, și de părinții mei, și de prietenii mei. Am vrut să-mi iau viața. Am intrat cu mașina într-un pod de beton. Când ești atât de înșelată și apoi ponegrită…. Parcă nu-mi imaginam, atunci, să trăiesc cu rușinea asta, denigrată fiind de el.

Am fost și la psiholog, dar nu m-a ajutat cu nimic. Mi-am revenit cu autocontrol și cu ajutorul bisericii. Așa am descoperit eu biserica. Intram în biserică, vorbeam cu icoanele, nimeni nu mă auzea, doar eu și Dumnezeu. M-am vindecat. A fost o lecție de viață pentru mine”, își încheie Daniela Ploia incredibila aventură.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.