Cum a fost surprins de Paște Sergiu, ”tăticul călăreț” din Iași: ”Vreau și sper să găsesc…”

Publicat: 20/04/2020 | 13:40

Sergiu Ciobotariu, tânărul din județul Iași care a devenit un adevărat erou al presei si nu numai, după ce a plecat călare să-și vadă soția care născuse, are o altă viață acum. (Citește și: POVESTE CU FINAL FERICIT PENTRU TĂTICUL CĂLĂREȚ DE LA IAȘI. CĂTĂLIN MOROȘANU A FĂCUT MARE ANUNȚ)

Cu banii din donaţii, Sergiu are acum un acoperiş deasupra capului şi o curte în care să-şi crească copiii.

Nu rata: CĂTĂLIN MOROȘANU ȘI-A VĂZUT VISUL ÎMPLINIT: „MĂ ÎNCLIN ÎN FAȚA VOASTRĂ! DUPĂ APROAPE O SĂPTĂMÂNĂ…”

Sergiu, „tăticul călăreț” din Iași, a petrecut Paştele alături de soţie şi copii în noua lor casă, scrie BZI.ro. S-au pregătit pentru Sfintele Sărbători aşa cum au putut. Andreea le-a gătit aripioare și coaste la grătar, cu salată, câteva sărmăluțe, cozonac și ouă vopsite. O masă pentru Sărbătorile Pascale, ca la orice român. „Am cumpărat masa asta, cu tot cu scaune și o canapea”, le-a spus Sergiu reporterilor.

”Copiii se pot juca, pot alerga, pot…”

„Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat, tuturor românilor care au donat pentru a ne ajuta pe noi și pe copiii noștri, care ne-au ajutat pentru a ne îndeplini visul de a avea o casă. Acum, copiii noștri se pot juca, pot fi îngrijiți mai bine, pot alerga prin curte și sunt mult mai veseli. Vreau să le transmit tuturor românilor să aibă un Paște fericit! De asemenea, sper ca toată lumea să fie sănătoasă și să aibă parte numai de bucurii”, le-a transmis Sergiu Ciobotariu tuturor românilor.

Vezi aici: BILANȚ CORONAVIRUS, 20 APRILIE. VEȘTI BUNE! A SCĂZUT NUMĂRUL PERSOANELOR CONFIRMATE POZITIV

Acum „tăticul călăreț” speră ca în curând să meargă la muncă, pentru a-și putea întreține familia. „Am discutat, am o promisiune. Mi s-a spus că după ce mai trece toată treaba cu pandemia asta, voi merge la muncă. Sper să treacă mai repede. Voi mai vorbi miercurea care vine, să vedem. Vreau și sper să găsesc un loc în care să muncesc, vreau doar să-mi întrețin familia, copiii!”, a mai spus Sergiu.