Cum a fost „momită” Laurette la hotel + Câți bani erau, de fapt, în celebra borsetă

Publicat: 15/03/2021 | 00:00

Ies la iveală noi detalii picante din dosarul episodului violent de care a avut parte Laurette într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Bucureștiului. Surse apropiate anchetei ne-au dezvăluit cum s-ar fi derulat ostilitățile, pas cu pas, înainte de venirea Poliției. Cât despre suma din celebra borseta, aceasta ar fi cu mult mai mare decât s-a vehiculat inițial. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații incendiare.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de incidentul în care a fost implicată Laurette, acum câteva zile.

Potrivit unor surse D.A.S apropiate anchetei, focoasa mulatră și bărbatul cu care s-a întâlnit la hotel ar fi avut timp să pună ”țara la cale” înainte de momentele violente. Cei doi ar fi plănuit să plece într-o vacanță exotică care ar fi urmat să fie plătită cu banii pe care M.T., bărbatul pe care Laurette îl acuză de violență, îi avea în deja celebra borsetă. Mai mult decât atât, potrivit acelorași surse, suma de bani ar fi cu mult mai mare decât s-a vehiculat inițial. Borseta la care ar fi „atentat” mulatra conținea, prin urmare, 7.000 de euro, nu 5.000.

Cu această propunere – vacanță de cinci stele departe de România – ar fi „momit-o” M.T. pe Laurette în camera de hotel. (NU RATA: CE RELAȚIE AVEA LAURETTE CU BĂRBATUL CARE A AGRESAT-O ÎNTR-UN HOTEL DIN CAPITALĂ)

Laurette ar fi fost ”ademenită” cu o vacanță exotică

Firul evenimentelor din noaptea agresiunii

Așa cum v-am dezvăluit pe larg, în urmă cu câteva zile, Laurette s-ar fi înțeles, potrivit unor surse judiciare, cu un domn, pe nume M.T., să se întâlnească și să-și petreacă noaptea împreună, la hotelul Palace din Centrul Vechi. Sursele noastre mai spun că M.T. a sunat-o pe Laurette și cei doi s-au plimbat puțin, iar bărbatul chiar i-ar fi oferit mulatrei un cadou extrem de scump.

După ce s-au plimbat împreună, cei doi au mers la hotel, pentru „a se cunoaște mai bine”, dar, înainte de asta, M. T. i-ar fi arătat lui Laurette borseta în care avea 7.000 de euro, bani ce ar fi fost destinați unei „escapade” exotice.

Potivit surselor CANCAN.RO, imediat după ce întâlnirea intimă s-ar fi consumat, M. T. i-ar fi oferit lui Laurette 200 de euro, pentru a o răsplăti. Considerând că este nedreptățită, Laurette s-ar fi repezit la borseta în care bărbatul ținea banii pentru a lua mai mult, iar el, din dorința de a-și proteja bancnotele, ar fi mușcat-o de deget pe mulatră.

Conform acelorași surse judiciare, Laurette nu s-ar fi lăsat mai prejos, căci l-ar fi lovit cu cotul în gură pe bărbatul cu care ar fi întreținut relații intime în hotel. Auzind scandalul din camera în care se aflau cei doi, sursele noastre susțin că una dintre angajatele hotelului a sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de Poliție din cadrul serviciului Poliției din Centrul Vechi.

Atât Laurette, cât și M.T. au fost luați la Secția 10 de către oamenii legii, pentru audieri. Surpriza s-a produs acolo, căci niciunul dintre ei nu ar fi vrut să depună plângere împotriva celuilalt. Sursele CANCAN.RO mai informează că polițiștii s-au autosezizat pentru tulburarea liniștii publice. (VEZI ȘI: LAURETTE AR PUTEA RĂMÂNE FĂRĂ FIICA EI, DUPĂ EPISODUL ȘOCANT DIN HOTEL)

Laurette se află în centrul unei mega-controverse

Laurette: ”Sunt nevinovată”

„În legătură cu agresiunea a cărei victimă am fost în urmă cu două seri, aș dori să aduc la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte: Referitor la presupusa pretindere a unei sume de bani pentru activități de natură sexuală, arăt că este o minciună. În acest sens, urmează a prezenta organelor de poliție mesajele scrise între mine și agresor care dovedesc clar faptul că întâlnirea mea cu el nu era condiționată de plata vreunei sume de bani.

Ceea ce consider cu adevărat important este deturnarea atenției opiniei publice de la violențele la care am fost supusă. Mai grav decât atât este faptul că presupusele informații scandaloase reprezintă, probabil, ceea ce a declarat agresorul la poliție, ceea ce înseamnă o «scurgere de informații» din partea acestei instituții. Dacă «scurgerea de informații» ar fi avut ca obiect și declarația mea, ar fi fost relevat adevărul în cauză în fața opiniei publice, influențată în mod vădit de prezentarea unilaterală. Sunt convinsă că adevărul va ieși la iveală.

Aceasta este ultima comunicare publică pe care o facem în cauză, atât eu, cât și domnul avocat Vlad Hosu, până în momentul în care dosarul va fi soluționat. Le mulțumesc celor ce au încredere în mine și regret că, într-o cauză în care sunt victimă, trebuie să fiu supusă oprobriului public. Paradoxal pentru o victimă, sunt nevoită să afirm cu tărie că sunt nevinovată”, a transmis Laurette, pe pagina sa de Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.