Cum a fost întâmpinată Andreea Antonescu la Survivor România. „Masculii” din echipa Faimoșilor au rămas impresionați „Mamă, ce bunăciune!”

Publicat: 26/02/2021 | 13:57

Andreea Antonescu s-a alăturat competiției din Republica Dominicană. Nu este singura concurentă nou-venită.  În echipa Războinicilor au intrat Szidonia Szasz, Romina Geczi și Marius Crăciun.

Elena Marin  a fost prima care a primit-o cu brațele deschise pe fosta membră a trupei „Andre”. Cele două sunt prietene de mulți ani.

 „Din momentul în care am văzut-o pe Andreea Antonescu, nu am mai putut de fericire.

Pe lângă relația de prietenie pe care o am cu Andreea Bălan, am o relație bună de prietenie și cu Andreea Antonescu. Suntem amândouă fecioare, amândouă avem coloană vertebrală.

Este omul care îmi va da putere. E mult spus că mă va răzbuna sau îmi va face dreptate, că fiecare își face dreptate singur”, a spus Faimoasa.

Moroșanu: Ea nu știe că în tinerețea mea eram fan al formației Andre.

Când eram mic spuneam „mamă, ce bunăciune!” Nu mă așteptam ca peste câțiva ani să mă trezesc cu Andreea Antonescu lângă mine. Mi se pare wow. Vezi cum lucrează universul, întâlnim oameni în momente incredibile. 

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care Andreea Antonescu nu a mai divorțat: ”Aș vrea să mergem, frumos, la notar!”

Jador este sceptic în privința performanței cântăreței în junglă

Jador:” Faci pariu că o să zici? Pe ce faci? (n.r.să își dorească înapoi acasă după 2 săptămâni)”

Andreea:” Ai tu de gând să-mi faci zile fripte?”

Jador:” Nu, e vorba de foame, care o să te doboare.Dacă eu am zis o să zici și tu”

Andreea Antonescu:” Cât mănânci tu acasă? Eu mănând foarte puțin, că de 20 de ani numai timp de mâncat nu am avut!”

Andreea Antonescu: M-au primit foarte bine, eu aveam două persoane cu care mă înțeleg bine și în viața reală și știam că se vor bucura că am ajuns aici. Prima e Elena cu care am o relație foarte bună de prietenie de mult timp. Mâncarea pentru mine nu a fost niciodată o necesitate. Sunt omul care mănâncă să trăiască, nu trăiește pentru a mânca. 

VEZI ȘI: Andreea Antonescu mai vrea un copil + Ce relație are cu fiica ei, Sienna