Cum a fost “impozitată” cunoscuta manelistă la o cumetrie. “Agentul” i-a băgat mâna în bani și…

Publicat: 26/06/2020 | 23:39

Una dintre cele mai renumite cântărețe de manele a fost ”impozitată”, în văzul lumii, la o cumetrie. Laura Vass a fost protagonista unui moment uimitor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate imaginile unice.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini de-a dreptul fabuloase în prim-planul cărora se află una dintre cele mai apreciate cântărețe de manele de la noi din țară. (CITEȘTE ȘI: LAURA VASS, TOTUL DESPRE DRAMA PE CARE O VREA UITATĂ! S-A IUBIT CU UN BĂRBAT ÎNSURAT ȘI A FOST CHINUITĂ ANI ÎNTREGI: „M-A MARCAT”)

Laura Vass, căci despre ea este vorba, a fost protagonista unor momente uluitoare. În urmă cu câteva zile, când a susținut o cântare, la o cumetrie din Hunedoara, artista a trăit un episod total neașteptat.

După ce le-a făcut pe plac celor prezenți și a strigat în microfon câteva dedicații, pentru care a fost remunerată regește, Laura Vass a fost ”impozitată”. În imaginile prezentate, în exclusivitate, de CANCAN.RO, se vede cum, la un moment dat, un bărbat îi sustrage din mână o sumă frumușică, din banii pe care îi primise pentru dedicații. Nu se știe dacă ”agentul” este omul de încredere al artistei sau poate chiar unul autentic… de la fisc.

Cert este că din mâna Laurei Vass au dispărut câteva bancnote. Totul s-a petrecut sub privirile uimite ale cântăreței, care se pare că a fost luată prin surprindere de ”agentul” buclucaș.  (NU RATA: LAURA VASS A FOST ABUZATĂ! MĂRTURISIRI ȘOCANTE: „ERA ŞI SUB INFLUENŢA ALCOOLULUI. M-AM TREZIT CU UN BĂIAT ÎN CASĂ”)

“Agentul” i-a băgat mâna în bani Laurei Vass

Momente dificile

Protejată în copilărie de Dan Bursuc, Laura Vass avea fanii la picioare, evenimente unul după altul, bani cu nemiluita și o viață lipsită de griji. Cu toate acestea, manelista a avut de îndurat o dramă care a marcat-o pentru totdeauna.

Totul a pornit de la o relație pe care Laura Vass a avut-o cu un bărbat însurat, relație care a durat nici mai mult, nici mai puțin de șapte ani. La momentul respectiv, manelista a trecut prin chinuri groaznice și a îndurat umilinte de nedescris din partea soției iubitului său, care a bătut-o fără milă și a tuns-o, batjocorind-o. (NU RATA: SCANDAL ÎN LUMEA MANELELOR: LAURA VASS, FĂCUTĂ PRAF DE DAN BURSUC! MOTIVUL E INCREDIBIL)

„Eu am tras de această relaţie. A fost şi o perioadă roz, dar apoi nu a mai mers. La noi a fost vorba de gelozie. Mă suna mereu şi întreba unde sunt şi cu cine. Am renunţat la muzică pentru el. După ce a terminat relaţia, m-am stabilit la Londra. Au fost ani pierduţi din punct de vedere social. În aceşti ani petrecuţi cu el eu am învăţat multe. M-a marcat tot şi nici acum nu sunt pregătită pentru o relaţie”, a spus Laura Vass, într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.