Cum a fost filmată tânăra din imagine intrând în metrou! Ceilalți călători au crezut că nu văd bine

Publicat: 04/03/2020 | 09:48

Credeți că o călătorie cu metroul nu poate oferi surprize care să te facă să holbezi ochii? Ei bine, realitatea susține contrariul. Cu toții ne-am confruntat, din când în când, cu unele situații, mai mult sau mai puțin jenante sau chiar… delicioase. O astfel de întâmplare a devenit virală în mediul online, iar în centrul atenției s-a aflat o frumoasă tânără care urca într-un vagon al metroului.

O zi normală, o stație de metrou absolut normală, o tânără care dorește să ia metroul. Scenariu simplu, nimic nu anunță surpriză. Fata este filmată din spate, în timp ce se îndreaptă către vagonul metroului, iar la un moment dat ajunge cu… lenjeria la vedere, posteriorul fiind oferit tuturor celor care au fost ”pe fază”.

Rochița ghidușă nu stătea așa cum trebuie, iar tânăra s-a decis să îndrepte lucrurile. Numai că, trăgând de material, a dezvelit și ceea ce ar fi trebuit ascuns privirilor. Internauții, firește, au savurat momentele, alăturarea lui Mr. Bean în toată ”ecuația” cu puternic impact vizual fiind binevenită.

via GIPHY